2777
2789
عنوان

ترشحات قهوه ای واسه چیه؟

4485 بازدید | 17 پست

باید ۱۵ ام پریود میشدم که نشدم

دو روزه ترشحات قهوه ای داشتم خیلی کم

امشب یه کم بیشتر شده

خیلی استرس دارم، واسه چیه این...

همون پریوده؟ آخه پریودم هیچوقت اینجوری نبود

نکنه مریض شدم 😭

متاهلی؟باردار نیستی

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علائم بارداری منم لک قهوه ای بود

من درد سینه هم دارم

همیشه کم غذا بودم ولی الان دو هفته است همش دل ضعفه های شدید میگیرم

پس ممکنه باردار باشم؟

فردا میرم آزمایش میدم 

پریود میخای بشی منم اقدامم امروز لک بینی قهوه ای دارم 

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
کی این لکه میاد چند پریودی

واسه بعضیا اصن نمیاد من خودم نداشتم ولی تا جایی دیدم همون حدودا که میخوای پریود شی. میاد.   یکمم دل پیچه اینا میگیری. و.  خیلیم کمه زیاد. نیست 

نیاز به حمایت کسی نیست اسپانسر ما خداست❤
من روز ۲۱ پریودی ی قطره لک دیدم یعنی اون نبود الانم ناف ام تیر میکشه 

اون فک کنم مال تخمک گذاریت  بوده    اینم بگم بعضیا زودتر  لک میبینن  و حاملن بزار از موعدت بگذره بیبی بزن

نیاز به حمایت کسی نیست اسپانسر ما خداست❤
من درد سینه هم دارم همیشه کم غذا بودم ولی الان دو هفته است همش دل ضعفه های شدید میگیرم پس ممکنه با ...

احتمال زیاد بار‌داری

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺