2777
2789
عنوان

مادر شما هم از صب تا شب غر میزنه

400 بازدید | 21 پست

عین روانیاست 

بهش یه چیزی میگی تند تند جواب آدمو میده 

دایم در حال فوش دادنه

دیگ از غر زدناش صداشو رفتار گندش با من خسته شدم هرکاری میکنم میگ نمیتونی ک نمیشه ک لعنت بهش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماله کمبودآهنه روزی ۲تابده بخوره منم میخورم روزگارهمروسیاه کرده بودم افسردگی فقراهنه بیشترهباویتامبن دی

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!

مامان منم فحش زیاد میده متاسفانه از همه طلبکاره با همه فامیل مشکل داره اما هیچوقت نگفتم روانی توهم نگو هرچی باشه مادره خودت که مادربشی میفهمی درک میکنی بچه بزرگ کردن چقدر سخته من الان قدرشو میدونم ومیگم ای کاش اون زمان باهاش کل کل نمیکردم 

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
پس من آدم نیستم

چرا عزیزم من بهش حق نمیدم باهات بد رفتار کنه یکم درکش کن و واسش برنامه تفریحی بریزید بهش کمک کنید یا کارگر واسه خونه و کارای خونه بگیرید 

شما احتمالا نوجوان یا جوان هستید حق شماست که تو آرامش و یه محیط شاد زندگی کنید باهاش حرف بزن و بگو که ناراحتی از این شرایط ببین حرف حسابش چیه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم