2777
2789
عنوان

یهو گشنم شد😁

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 38 پست
اععع من فکر کردم فقط ما استان فارسیا میگیم تیری😁

نه عزیزم ما هم‌میگیم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من پروفایلتو دیدم گشنم شد🙂😂

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

نوش جونت عزیزم 

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

فک کنم شما بهش ی چیزای میزنید بوی خوشمزه میده😍

من بلد نیستم عزیزم مادرم اینا بلدن سخته پختنش ولی خیلی دوست دارم 

دیگه کسی نمیپزه خیلی کم شده ولی دیدم عجیب هوس کردم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

فدای تو عزیزم  خوبی خودت نی نی خوبه جنسیتش مشخص شد😍

خوبیم عزیزم 😘😘😘

اره پسمله 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

من بلد نیستم عزیزم مادرم اینا بلدن سخته پختنش ولی خیلی دوست دارم  دیگه کسی نمیپزه خیلی کم شده ...

اگ بگم بلدم بپزم باورت میشه 😂 اما رو نمیکنم بلدم😎😂 اینارو مادربزرگ شوهرم برام پخته

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
خوبیم عزیزم 😘😘😘 اره پسمله 

وای خوووووداااااا😍😍😍😍😍😍😍😍 چشمت روشن عزیزم انشالله دامادیشو ببینی 😍♥

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
اگ بگم بلدم بپزم باورت میشه 😂 اما رو نمیکنم بلدم😎😂 اینارو مادربزرگ شوهرم برام پخته

اخی عزیزم خیلی هنر میخواد افرین واقعا ولی رو نکن توقع میکنن براشون بپزی سخته

وای خوووووداااااا😍😍😍😍😍😍😍😍 چشمت روشن عزیزم انشالله دامادیشو ببینی 😍♥

قربونت برم عزیزم ایشالله 

1
5
10
15
20
25
30
35
40