2777
2789
عنوان

یهو گشنم شد😁

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 38 پست
اععع من فکر کردم فقط ما استان فارسیا میگیم تیری😁

نه عزیزم ما هم‌میگیم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پروفایلتو دیدم گشنم شد🙂😂

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

نوش جونت عزیزم 

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

فک کنم شما بهش ی چیزای میزنید بوی خوشمزه میده😍

من بلد نیستم عزیزم مادرم اینا بلدن سخته پختنش ولی خیلی دوست دارم 

دیگه کسی نمیپزه خیلی کم شده ولی دیدم عجیب هوس کردم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

فدای تو عزیزم  خوبی خودت نی نی خوبه جنسیتش مشخص شد😍

خوبیم عزیزم 😘😘😘

اره پسمله 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

من بلد نیستم عزیزم مادرم اینا بلدن سخته پختنش ولی خیلی دوست دارم  دیگه کسی نمیپزه خیلی کم شده ...

اگ بگم بلدم بپزم باورت میشه 😂 اما رو نمیکنم بلدم😎😂 اینارو مادربزرگ شوهرم برام پخته

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
خوبیم عزیزم 😘😘😘 اره پسمله 

وای خوووووداااااا😍😍😍😍😍😍😍😍 چشمت روشن عزیزم انشالله دامادیشو ببینی 😍♥

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
اگ بگم بلدم بپزم باورت میشه 😂 اما رو نمیکنم بلدم😎😂 اینارو مادربزرگ شوهرم برام پخته

اخی عزیزم خیلی هنر میخواد افرین واقعا ولی رو نکن توقع میکنن براشون بپزی سخته

وای خوووووداااااا😍😍😍😍😍😍😍😍 چشمت روشن عزیزم انشالله دامادیشو ببینی 😍♥

قربونت برم عزیزم ایشالله 

1
5
10
15
20
25
30
35
40