neگار مدیر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 4922 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 21 پست بچه ها احساس میکنم شوهرم با یه خانم در ارتباط داره زندگیمو خراب میکنه چی کار کنم حالم خیلی بد خسته ترینم 1402/09/22 | 21:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاشقانهمنی عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 3845 با شوهرم چند هفته پیش دعوای شدید کردم بعدش گفت جدا بشیم بعد امروز داخل ماشین کارت ملی و شناسنامه یه ... شاید پیداش کرده هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌
یاسی_خاااانوم عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 961 سلام عزیزم از اولین پستی که گذاشتی رو خوندم چندین ساله هی انگار متوجه میشی همسرت داره خیانت میکنهوقتشو با تو نمیگذرونهبچه ننه هست و دوست داره وقتشو با مادرش بگذرونه فک کنم توام زندگیت مث من هست منتهی من هنوز بچه ندارم
یاسی_خاااانوم عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 961 تو این فواصل چند سال هیچوقت باهات خوب نبوده ؟بچه ای که داری سالم هست ؟ سندروم داون چون دیدم یکی از موضوع پستات هست میپرسم
neگار مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 4922 سلام عزیزم از اولین پستی که گذاشتی رو خوندم چندین ساله هی انگار متوجه میشی همسرت داره خیانت میکنه و ... توام مثل منی؟ خسته ترینم
neگار مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 4922 تو این فواصل چند سال هیچوقت باهات خوب نبوده ؟ بچه ای که داری سالم هست ؟ سندروم داون چون دیدم یکی از ... خیلی خستم-تورخدا بچه دار نشو من الان با یه بچه اسیر شدم خسته ترینم
یاسی_خاااانوم عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 961 خیلی خستم-تورخدا بچه دار نشو من الان با یه بچه اسیر شدم اره عزیزم متاسفانه منم مثل توام یک روز اب خوش از گلوم پایین نرفته ...خیلی ناراحتم از اینکه چرا ازدواج کردمالان ۴ روزه شوهرم منو گذاشته خونه مادرم رفته حتی یه زنگ نزده کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم که موقعیتای خوبمو از دست نمیدادم