2777
2789
عنوان

به چه بهونه ای پیم بدم

114 بازدید | 18 پست

بچه ها من از یکی از معلمام به شدت ازش خشم میاد بعد این تو کلاس با بعضیا خیلی گرمه میگه میخنده ولی با من حرفای عادی معمولی میزنیم کلا پیشش خیلی خجالتی استرسی ام نمیتونم زیاد باهاش حرف بزنم( فقطم پیش اون اونطوریما)اصلا من زیاد مورد توجهش نیستم خب من خیلیی حسودی میکنم دلم میخواد با منم اونطوری باشه

بعد الان دلم میخواد بهش پیم بدم(حس میکنم میکنم اینطوری شاید یه ذره که شده بهش نزدیک شم)البته دلمم واسش تنگ شده چنروزه ندیدمش ولی نمیدونم به چه بهونه اییی تو مدرسه یه بار گفته بود درباره امتحان و پرسش اینا مشخصه از من نپرسین وگرنه بلاک میشین پس نمیتونم به بهونه درسی بهش پیم بدم بنظرتون پس با چه بهونههه ای پیم بدم...؟

خودم میگم یه چی بفرستم بعد پاک کنم شاید پیم بده بگه چیزی گفته بودی...😂😑منم بگم چیز مهمی نبودش.....

اینطوری شاید حرفامون کش پیدا کنه؟(حس میکنم اینطوری خیلی ضایعس)

اگه میخواین مسخره اینا کنین اصلا پست نزارین کسی مجبورتون نکرده میتونین بزنین بیرون

فقط اگه پیشنهادی دارین بگین❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه نه الان کامل خوندم🥹 امتحان چیزی ندارین نزدیک باشه؟ بهش پیام بده یه مشکلی هست شاید نتونم بیا ...

چرا هر جلسه امتحان داریم ولی نو تایپیکم گفتم که معلممون بدش میاد سوالای امتحانی بپرسیم چون یه بار از اول برناممون گفته مشخصه بعد گفته چرت و پرتم بگین بلاک میکنم یه خورده معلمش سگه🥲😂

بد من جلسه بعدش هستم نمیتونم اینو بگم که

معلم تاریخمونه

خب درمورد یه موضوع تاریخی

مثلا تاریخ معاصر یه بزرگی از کشورمون و....

سرچ کن یکم اطلاعات کسب کن کوتاه

بعد برو پیوی معلمت وازش بعنوان اطلاعات عمومی سوال کن وشروع صحبتتون ...👍

درضمن خودم هم معلم هستم🥰

خب درمورد یه موضوع تاریخی مثلا تاریخ معاصر یه بزرگی از کشورمون و.... سرچ کن یکم اطلاعات کسب کن کوت ...

وااایی مرسیییییییی بهونه خوبیههه فقط نمیدونم چه سوالی بپرسم؟

بعد بنظرت جلسه بعد که ۴ تا درس امتحان داریم از بین اون درسا یه سوال بپرسم یا یه سوال کلا جدا از کتاب بپرسم؟