2777
2789

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و خواهرم امسال یا نهایتا سال بعد دبیری یا آموزگاری قبول شیم و استخدام رسمی آموزش و پرورش شیم به حق محمد و آل محمد  انشالله 😭😭😭😭

تو رو خدا خیلی دعام کن خدا، آبرو و سلامتی و زیبایی و محبوبیت و رزق و روزی و خوشبختی و آرامش و آسایش و امنیت و موفقیت و خوشی به من و عزیزانم خیییییلیییی ویژه بده انشالله 😭😭

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو رو خدا و قرآن خیلی دعام کن انشالله زندگی خواهرم خیلی خوب و ایده آل بشه و انشالله خواهرم طعم خوشبختی و خوشحالی و امنیت و آرامش و راحتی و موفقیتو بچشه انشالله😭🙏تو رو قرآن دعا کن شوهر خواهرم آدم شه و اصلا خواهرمو کتک نزنه و آزار نده و فحش نده و ناراحت نکنه و بد دل و بد جنس و خسیس و خبیث و فاسد و بد اخلاق و بد دهن نباشه اصلا😭

تو رو قرآن و خدا دعا کن انشالله تقاص و انتقام بدیایی که در حقمون کردن پدرم و دامادمون و عمه هام و دختر عمه ام و عمو هام خیلی بد پس بدن و انشالله امروز بمیرن سکته کنن و بمیرن و دیگه نتونن در حقمون ظلم و بدی کنن و آزارمون بدن😭🙏

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

تو رو خدا خیلی دعام کن و خدا رو قسم بده به روح همه شهدا و پیامبران و امامان و اموات انشالله بنده و عزیزانم هممون شغلای دولتی با حقوقای بالا و بهترین همسران سالم و زیبا و صالح و خوش اخلاق و دست و دلباز و مهربون و خوش قیافه و خوش اندام و اولاد سالم و صالح و زیبا هر کدوم دو،سه تا پسر و یه دختر خدا به من. وعزیزانم بده انشالله😭😔🙏تو رو خدا دعا کن انقد خوشبخت و موفق و آبرو دار و سالم و پولدار شیم من و عزیزانم همه حسرتمونو بخورن و تعجب کنن و تو خوشبختی و پولداری و ابرو و سلامتی ضرب المثل شیم😭😔🙏 تو رو خداخیلی دعامون کن انشالله هر کی من و عزیزانم رو به هر دلیلی اذیت کرد و پس زد و باهامون بازی کرد خیییییلیییی پشیمون بشن 😭

تو رو خدا و چهارده معصوم دعام کن انشالله ع و م و خ و ه و م و ب و س و ف و ز و ن و ح خانواده هاشون  و هر کی بد خواه من و عزیزانم انشالله همه چیشونو از دست بدن مخصوصا سلامتی و آرامش و مال و اموال و رزق و روزی و راحتی و هر چی که بهش دل بستن از دست بدن و هیچ خیری نبینن تو زندگیاشون 😭🙏 و انشالله بدبخت تر و محتاج تر و گداترین شن انشالله💔😭🙏

تو رو خدا و تو رو قرآن خیلی دعام کن پدرم خیلی کار کنه  هر روز و اصلا بیکار و تنبل و خود خواه نباشه😭

تو رو خدا خیلیییییی دعام کن انشالله پدرم همه ی روز و شب رو بیرون کار کنه و انشالله وقتی میاد خونه زود خوابش ببره دیگ نتونه ماها رو اذیت و ناراحت کنه و کتک بزنه و فحش بده انشالله😭🙏 و خسیس و بد دل و بد جنس وبد اخلاق و بدذات نباشه برای من و عزیزانم 😭🙏

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله هیچ وقت من و عزیزانم سرطان و هیچ بیماری بد نگیریم و نخواهیم گرفت و قاتل و مقتول نشیم  انشالله😭

و هیچ سابقه کیفری نداشته باشیم و نخواهیم داشت و پامون هیچ وقت زندان و دادگاه و کلانتری و پزشکی قانونی باز نشه الهی آمین 😭

تو رو خدا و امام رضا خیلی دعام کن  انشالله همین امسال خیییییلیییی زود پول جور شه و بتونم. جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ایی و چند تا عمل زیبایی دیگه کنم و از همه خوشگلتر و زیباتر بشم به جبران همه تیکه هایی که بخاطر ظاهرم شنیدم تو رو قران دعام کن پول جور شه و چند تا عمل زیبایی کنم از همه دنیا خوشگلتر و زیباتر بشم😭😭😭😭😭😭😭😭

و تو رو قرآن و خدا و چهارده معصوم دعام کن اونایی که بخاطر ظاهرم و کلا هر کی ولم کرد ول کردن مثل چییییییی پشیمون شن... و هیچ جا زن به زیبایی من یا زیباتر من هرگز نصیبشون نشه انشالله زشت ترین و سیاه ترین و بی ریخت ترین و دماغ گنده و دهن کج و گشادترین و لاشی ترین و هرزه ترین  زنای عالم نصیبشون و هیچ وقت زن زیبا و شاغل نصیبشون نشه😭🙏و انشالله اون آشغال هایی که ولم کردن معتاد و بیکار و گدا شن همین روزا خیلی زود😭😭😭😭و من روز به روز خوشبخت تر و پولدار تر و موفق تر اینا شم 😭