2777
2789

اسمم حدیث میشه خیلی زیاد برا امضام دعا کنی بدجور محتاج دعام🥺😭

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@خدایا،حاجتمو،بده  

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

حاجت روا شی اسی جان⁦❤️⁩😘

تو رو خدا دعام کن انشالله امسال ازدواج خیییییلیییی عالی و موفقی کنم و شوهرم خیلی خوش اخلاق  و دست و دلباز و پولدار و مهربون  و خیلی خوش قیافه و خوش قد و بالا باشه و شغلش شرکت نفتی باشه انشالله و حقوقش خیلی بالا باشه و معتاد و مریض و بد دل و دروغگو نباشه و اهل خیانت و فساد و زن دوم و صیغه و دختر بازی نباشه 😭😔 و خیلی خیلی عاشق و دیوونم باشه و همه جوره بخوادتم😭🙏و از هم صاحب اولاد سالم و صالح و زیبا بشیم 😭🥺🙏 دو ،سه تا پسر و یه دختر 😭😭

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺
برای @خدایا،حاجتمو،بده     @دختر_اردیبهشتم     @معدهعصبی2     ...

ممنونم عزیزم از شما و اسی

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

تو رو خدا و قرآن دعام کن انشالله پدرم نزنتمون واذیتمون نکنن و دیگه خون به دلمون نکنه واقعا اذیت میکنه تو رو خدا و قرآن و امام حسین از ته دلت دعا کن پدرم انشالله  خوب شه باهامون و دیگه ظلم و بدی نکنه و اهل خیانت و ظلم و فساد و بدی وبد دهنی و دعوا و خساست و بد دلی وکتک زدن نباشه و جامون تصمیم نگیره و تعیین تکلیف نکنه اصلا برامون 😭😭😭😭

همش تو خونه ایم نمیزاره هیچ جا بریم و اصلا نمیزاره بریم مادربزرگمو بیینیم حتی،تو رو خدا دعا کن بزاره هر جا میخوایم بریم بیرون

پدرم خیلی کتک میزنه و اذیت میکنه مادرمو تو رو خدا دعا کن یا درست شه و دیگه آزارمون نده اسلا یا بمیره سکته کنه الان و در جا بمیره از شرش راحت و خلاص شیم من و عزیزانم 😭

خیلی خسته شدیم ازش 

واقعا آزار میده ادمو

تو رو خدا خیلی دعام کن پدرم آدم و خوب شه باهامون😭😓🤲 تو رو خدا و قرآن دعا کن یا خوب و آدم شه یا همین حالا بمیره و خلاص شیم از شرش😭😭🙏🙏🙏🙏 تو رو خدا و قرآن دعا کن پدرم بمیره حتما ولی من و عزیزانم هرگز حالا حالا ها نمیریم و تصادف هیچ وقت نکنیم و اتفاق بدی رومون نیفته و سلامتی و آبرو و رزق و روزی و ارامش خوشبختی خدا بهمون خیلی زیاد به من و عزیزانم بده😭🙏

تو رو خدا دعامون کن پدرم راضی شه و  فردا ببرتون مادربزرگمو ببینیم به خیر و خوشی تو رو خدا دعا کن دیگ پدرم اذیتمون نکنه😭🙏

دعا کن انشالله خواهرمم به خیر و خوشی و خوشحالی بیاد