2789
عنوان

دیت اول

380 بازدید | 15 پست

قرار بود من دوستم و اون و دوستش بیان من کلا آدم آن تایمی ام قرارمون ۵ تا ۷ بود 

من ۵ رسیدم کافه بعد دوستم گفت ۱۰ دیقه دیگه میرسه من اومدم یکم داخل پاساژو گشتم بعد دوستم گفت بیا اول ما نریم اونا برسن خلاصه ما تا ۵ و ۴۰ اینا گشتیم و آقا نه زنگی زده بود ن چیزی بعد ما رفتیم کافه ام نبودن من بش پیام دادم که اگ نمیاین ما سفارشمونو میدیدم جواب نداد بعد زنگ زدم ل من میگم تو اینستا پیام دادم همون ۵ تازه پیام داده ک سلام کجایی ک ۵ تازه راه بیفته خب ما قرارمون پنج بود بعد گفت الان راه میفتیم من گفتم الان دوستم خیلی جلومو گرف که نرینم بش حالا ما تا ۶ و ربع منتظر بودیم من زنگ زدم کجایی میگه تو ترافیک گیر کردم میگم کی میرسی گفت ۲۰ دیقه دیگ خب من باید ۸ خونه میبودم منم دخترم تا نصفه های نمیتونم بیرون بمونم ک بعد خلاصه من ریدم بش اون میگفت خب به خونه بگو ۱ ساعت دیگه هم بمون بعد برو خب الان من بخاطر تو موندم پشت ترافیک منم گفتم خب اگ زودتر میومدی الان رسیده بودی بعد ب من میگه خب آدم دیت اول ی پیامی می‌ده وقتی رسیدم😐 وا خب ما دیشب ی عالمه هماهنگ کرده بودیم بعد من خب نتم کار نمی‌کرد میتونس زنگ بزنه ینی براش اهمیتی نداشته ک بیاد یا ن دیگه وگرنه زنگ میزد خلاصه من ریدم بش وسط پاساژ داد و بیداد و بعد قط کرد بنظرم الان مساوی شدیم اون منو معطل گذاش منم اونو تو ترافیک نگه داشتم وای از این ناراحتم ک تموم شد ، این آدم من ۴ ماه باهاشم و ما هر روز جنگ و دعوا داشتیم چون اون ی اخلاق عصبانی طوری داره و اینجور حرفا ولی من باش کنار میومدم الانم شمارشو پاک کردم و انفالوش کردم ولی خیلی دلم میخاد ک پیام بده ولی اینکارو نمیکنه🥲💔 از اینکه تموم شد ناراحتم نه از کاری که کردم

من از آدم بدقول متنفرم ...خودم جایی ۵ قرار داشته باشم از ساعت ۳ شروع میکنم اماده شدن حتی گاهی نیم ساعت هم زودتر میرم که کسی معطل نشه 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از آدم بدقول متنفرم ...خودم جایی ۵ قرار داشته باشم از ساعت ۳ شروع میکنم اماده شدن حتی گاهی نیم سا ...

منم دقیقا همینطورم فک کن تازه ۵ پیام داده ک ببین من رسیدم از ستارخان پاشه راه بیفته تهرانسر کاری ک با من کرده شاید دیگ من با هیچ پسر دیگه ای تو عمرم قرار نذارم من اونقد عصبی بودم ی عالمه داشتم سرفه میکردم با دوستم رفتیم یسری گیره خریدیم خواست حالمو خوب کنه 

خوب کردی اتفاقا اون موقع بد میشد اگه منتظرش میموندی اونم هر وقت دلش میخواست میومد مگه اولین بارشه او ...

اره خب باید زودتر می اومد منم راضیم از کاری ک کردم با اینکه دوستم میگفت نه زنگ نزن جواب نده ولش کن ولی از این ناراحتم ک تموم شد 

بنظرتون این استوری بذارم 🥲؟

باشگاه میره ؟؟😂😂

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
اره بابا ورزشکاران داره مربی گریشو میگیره البته فک میکنم همچی بدتر شه و اصلا به فلانشم نباشه 😂🤷🏻‍ ...

😂😂اره بابا 

خودتو بیخیال نشون بده ...ولی تا یه مدت سرسنگین باش