2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم خیلی وقته ازهمچی سیرم

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

من خیلی وقته دلم گرفته دارم خفه میشم 

بعضی چیزا رو میشنوم و میبینم... 

اسی باور میکنی وقتایی ک تنهام میشینم گریم میگیره... 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
منم همین طور .....یه دردی تو سینه م هست که هرچندوقت یکبار خفه م میکنه

گاهی میخوام بیخیال همه چی شم 

بی تفاوت باشم 

ولی نمیشه 

جوری شدم 

ک میگن برو اونور من میشینم زار میزنم 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
گاهی میخوام بیخیال همه چی شم  بی تفاوت باشم  ولی نمیشه  جوری شدم  ک میگن برو ...

من از شدت مرور کردن حرفا و کارای اطرافیانم دارم دیونه میشم

گاهی فک میکنم شاید من زیادی حساس شدم ...ولی واقعا نمیتونم بی تفاوت باشم دست خودم نیس...نمیدونم خیلی چیزا هست که فک کردن بهشون داره عذابم میده 

این مدت اونقدر جسمی و روحی آسیب دیدم که دیگه سلامت روانمو از دست دادم

من از شدت مرور کردن حرفا و کارای اطرافیانم دارم دیونه میشم گاهی فک میکنم شاید من زیادی حساس شدم ... ...

میدونی چیه من ی آدم مغرورم همش دارم جلو خودمو میگیرم 

همین الان دارم  با چش خیس اینارو مینویسم 

فک کردی من خوب؟؟ 

من از تو بدتر 

از اطرافیانم چیزایی شنیدم 

فقط سکوت کردم 

ولی بخدا شباش من زیر پتو فقط گریه میکنم 

کاری میکنن از خودم متنفر میشم 

فقط تحمل میکنم 

کاش میشد میتونستم برن ی جایی ک فقط اطرافیانمو نبینم 

منم همینطورم دااائم ذهنم درگیره کارو رفتار اطرافیانمه... 

من از شدت مرور کردن حرفا و کارای اطرافیانم دارم دیونه میشم گاهی فک میکنم شاید من زیادی حساس شدم ... ...

من ی مشکل دارم هزار بار پشت سرم حرف زدن 

جلوم تو جمع راجبم گفتن 

گاهی از خودم متنفرم میشم

من ی مشکل دارم هزار بار پشت سرم حرف زدن  جلوم تو جمع راجبم گفتن  گاهی از خودم متنف ...

وای باورت میشه مشکل منم دقیقا همینه؟!همینکه پشت سرم حرف میزنن ...نزدیک ترین آدمای زندگیم اینکارو میکنن و به گوشم میرسه و من نابود میشم....

وای باورت میشه مشکل منم دقیقا همینه؟!همینکه پشت سرم حرف میزنن ...نزدیک ترین آدمای زندگیم اینکارو میک ...

همین اقوام نزدیکن

از همشون متنفرم

میخوام سر ب تنشون نباشه