2777
2789
عنوان

تاحالا شده....

92 بازدید | 10 پست

باکسی درد ودل کنین راجع ب شوهر وخانوادش یسری مسائل خصوصیتون ب کسی بگین پشیمون بشین واسترس فاش شدنشو داشته باشین جالب اینجاست یعد بفهمین طرف خیرخواهتون نبوده  وامکان داره ب دیگران بگه  بنظرتون قطع رابطه خوبه؟؟طرف هم فامیل من هم فامیل شوهر ولی ب من خیلی نزدیکتره تواین شرایط چکارباید کرد؟ 

🕊✨🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن کاری نکنی ک لجش بگیره ازت 

اگ اونم پیش تو حرفی زده بگو منم حرفای تو رو میگم 

اصلا نترس اگ هم گف اومد به گوشت رسید بگو نشستیم حرف زدیم اون گف منم گفتم استرس الکی نکش

قبل هر کاری تفکر، تفکر، بازهم تفکر
دیگه کاری نمیشه کرد  اصلا برات مهم نباشه  طرف هم اینقدر بی عقل نیست که خودش رو خبر کش کن ...

اخه طرف مقابل بشدت ادم حسودی گرچه من زندگیم زیادم رو ب راه نیست ولی خب یسری شرایط خوبی هم داره شوهرم  الان مث خوره داره روحمو میخوره نمیدونم چکارکنمبیخیال باشم گرچه اونم خیلی مسائل خصوصی و ریزی ازخانواده شوهرم بهم گفت

🕊✨🤲🏻

سعی کن کاری نکنی ک لجش بگیره ازت  اگ اونم پیش تو حرفی زده بگو منم حرفای تو رو میگم  اصلا ...

اره اونم خیلی چیزا راجع ب خانواده شوهرم گفت اینکه اونا پیش همین ادم ازمنو خانوادم بدگفتن 

🕊✨🤲🏻

اخه طرف مقابل بشدت ادم حسودی گرچه من زندگیم زیادم رو ب راه نیست ولی خب یسری شرایط خوبی هم داره شوهرم ...

ان شالله چیزی نمیشه 

دیگه فقط به هیچ کس اعتماد نکن 

خدایا شکرت بابت همه چی .💚
ان شالله چیزی نمیشه  دیگه فقط به هیچ کس اعتماد نکن

اونروز خیلی حال روحیم بد بودخیرسرم گفتم این ادم ازنزدیکانم تونگو ازدشمن بدتره جالب اینجاست اون ازمن فاصله گرفته الان 

🕊✨🤲🏻

ان شالله چیزی نمیشه  دیگه فقط به هیچ کس اعتماد نکن

ازاین یکم نگرانم چون مسئله ی زندگی بنده خدایی رو براهمه تعریف کرده بودمن فکرکردم چون بهش نزدیکم نمیگ

🕊✨🤲🏻