2777
2789
عنوان

پریودنشدن

126 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها ببخشید سوال داشتم ازتون

من قبلا بارداریم تقریبا منظم بود دوسال پیش یک سقط داشتم الان از اخرین پریودیم 50روز میگذره نشدم کلی دارو خوردم تخم شوید گیاه پشت پرده اویشن نشدم که هیچ بی بی چک میزنم منفی هست الان فعلا شرایط ندارم برم دکتر تا دوهفته دیگه از دیشب یک موضوعی مغزمون درگیر کرده امکان اینکه نازا بشم هست یعنی یعنی من نمیتونم بچه دارشم خیلی حالم بده لطفا راهنمایی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نازاییی!!!!!!چرا انقد بزرگش کردی ؟فقط باید چکاپ بشی و دارو بگیری هیچ جوره ربط به نازایی نداره ...

بخدا حالم خیلی بده الان اوضاع یه حور شده فعلا پول ندارم ویزیت دکتر برم از دیشب انقد گریه کردم داغون شدم میترسم هیچ وقت بچع دار نشم

عزیزم باید سبک زندگیت رو عوض کنی

قند مصنوعی رو باید حذف کنی(شکر،کیک،بیکوییت،شکلات،بستنی،شیک و ....)

روغن فقط کنجد و زیتون

کلا سعی کن چیزای طبیعی بخوری

و اینکه روزانه یکم ورزش داشته باش فرقی نمی کنه چه زمانی یا چه نوعی باشه حتی رقصم خوبه

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

عزیزم باید سبک زندگیت رو عوض کنی قند مصنوعی رو باید حذف کنی(شکر،کیک،بیکوییت،شکلات،بستنی،شیک و ....) ...

یکم اضافه وزن زیاد دارم که از یک طرف میگم شاید براینه باز میگم نکنه هیج وقت مادر نشم الان تقریبا 50 روزه نشدم 5 روز پرژسترون خوردم الان 3 روزه ول کردم نشدم

یکم اضافه وزن زیاد دارم که از یک طرف میگم شاید براینه باز میگم نکنه هیج وقت مادر نشم الان تقریبا 50 ...

یکی از دلایلشم چاقی هست

شما چند کیلو هستین؟و قد؟

ببین سبک زندگیت رو عوض کنی سریع پریود میشی و تاریخشم تنظیم میشه

میدونم یکم سخته کلا قند و شکر رو حذف کنی ولی برای سلامتیت ارزشش رو داره

پیج‌های مختلفی با موضوع لایف استایل هست اونارو دنبال کن بهت یاد میدن چی بخوری و چی نخوری

من دو ماه پیش یه کیست کوچیک داشتم یک ماه سعی کردم مصرف قند رو کم کنم تا نود درصد تونستم یعنی خودم باورم نمیشد سر تاریخ دقیق پریود شدم در صورتی که ماه قبل چهار روز دیر تر شده بودم

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4