2777
2789
عنوان

عبادت

194 بازدید | 12 پست

نماز نماز نماز اول وقت  

كارى به مذهبى و غير مذهبى ندارم 

نماز اول وقت ارامش 

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فک کن دقیقا تو همون لحظه میلیاردها آدم سر به سجده گذاشتن در برابر خدا  چه انرژی تو کل دنیا جار ...

یوهااا😂

من وقتی سجده میرفتم فک میکردم دقیقا کعبه جلو رومه🤗🤣😍 یا این فکرو میکنم ک تو بهشتم و با دختر و همسرای پیغمبر دارم نماز میخونم 

عجیبببب تو حس میرم ک ارامش میباره

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 

من از دیدن نماز خواندن دخترم آرامش میگیرم وقتی بهش نگاه میکنم که چطوری باخدا با آرامش حرف میزنه دلم میلرزه 

یعنی خیلی حسه قشنگیه 😍💗💗

لطفا کاربر آقا نیاد تاپیک هام و ریپ نزنن زیر کامنت هام تو نامحرمی سایت زنونه چی میخای   
یہ چیزی بگو پاشم نماز بخونم دلم میخواد اما نمیشہ ارامش ندارم از خدا فاصلہ گرفتم 

لعنت به شيطون بگو تو قوى تر از اونى هستى كه چيزى يا كسى بخواد بين تو و هدا فاصله بندازه

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد