2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای چه خوب من که خیلی استرس دارم براش میترسم از عمل

نه اصلا عمل سخی نیست، خیلی راحته، خوب طبیعیه استرس، من میگفتم نکنه بیدارنشم دخترم بدون من بمونه، خداروشکر همه چی تموم شد، خود عملش اصلا درد هم نداشتم، فقط چون بینی توش پره و تامپون و گچ داره، یکم کلافه کنندس ک بازم مهم نیس، 

مشکل داره بینیت؟ من بینیم زیاد بد نبود، هرکی میشنوه عمل کردم میگه چرا برا تو ک خوب بود، حالا هم اونقد ورم دارم از اولش بزگکتر شده، الان فقط بخاطر این اعصابم خرده ک نکنه زشت تر بشم، وگرنه خود عمل اصلا نگرانی نداره

مشکل داره بینیت؟ من بینیم زیاد بد نبود، هرکی میشنوه عمل کردم میگه چرا برا تو ک خوب بود، حالا هم اونق ...

آره خیلی رو مخمه قوز داره از اول باهاش مشکل داشتم چند بار اقدام کردم برم عمل ولی مشکل پیش اومده و نتونستم برم 

ولی اینبار تصمیمم جدیه برای عید برم 

آره خیلی رو مخمه قوز داره از اول باهاش مشکل داشتم چند بار اقدام کردم برم عمل ولی مشکل پیش اومده و نت ...

من بچه دوسالو نیمه دارم تازه عمل کردم یه هفته مامانم پیشم بود عمل راحتیه .من محافظ بینی ام گرفتم میذارم صورتم که یه موقع بچم ضربه نزنه به بینیم 

برو اتفاقا 3 روز کافیه ک استراحت مطلق کنی بهت پیشنهاد میدم حتما کارای عمل بینی دکتر وهاب آسترکی رو هم ببینی بعد انتخاب کنی جراحت رو خیلی جراحی بینی هاش عالیه حرف نداره

نه مشکلی پیش نمیاد فقط هفته اول نباید زیاد کار کنی و باید خوب استراحت کنی پیش کی میخوای عمل کنی؟

یکی از همکارام اونم بچه کوچیک داشت عمل کرده بود بچش رو یه روز گذاشت پیش خواهرش. البته خیلی از دکترش راضی بود میگفت اصلا نقاهتش سخت نبوده بعد یک هفته هم اومد سر کار. دکترش اسمش حامد عباسی بود اگر اشتباه نکنم