2777
2789
عنوان

صحبت همسر

201 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من هفته قبل متوجه ایست قلب جنین س ماه م شدم و.شنبه  سقط شد و.ب خاطر حال بدم با اورژانس رفتم بیمارستان و.فورا اتاق عمل و...  و..و ی نکته اینکه من همون روزای اول ک متوجه بارداری شدم فهمیدم اقا با همسر همکار دوست شده و چند روز بحث و.دعوا و...بود ...همون شب بستری مادر شوهر و.برادرای همسر ک همکارشن فهمیدن که بیمارستانم اما همسر گفته بهشون قلبش درد گرفته.... حالا مامانم ی روز موقع صحبت همسر فهمید که ب مادرش دروغ گفته مدام میگه ب مادر شوهرت. اینا بگو ب خاطر کار او استرس داشتی و.یچه ت از دست دادی و.... شوهرم هم میگه نه نگو.و......

اگر قصدت ادامه زندگیه نگو اگه نیست بگو ، ضمن اینکه گفتنش دیگه دردی دوا نمیکنه 

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما بگو حتما ،و جدا بشو ،خدارو شکر که مجبور نشدی به خاطر بچه با این خائن بمونی، تو ارزشت بیشتره

،😞😞تا حالا چند بار خیانت کرده ب دلایل الکی و.بیخودی ... 

نفهمیدم اخرش رو

منو که بردن اتاق عمل برادرا و.مادرش فهمیدن. که منو بردن بیمارستان گفته فشارش بالا بوده قلبش درد گرفته .....مامانمم میگه چرا الکی  بهت مریضی میندازه درصورتی ب خاطر کار بدش و.استرس زیاد باعث از دست دادن جنینم شده 

منو که بردن اتاق عمل برادرا و.مادرش فهمیدن. که منو بردن بیمارستان گفته فشارش بالا بوده قلبش درد گرفت ...

حالا چه معلوم از استرس قلب جنین اینطوری شده من خودم بچه ی اول اینطوری شد مال خیلیا رو دیدم ممکنه نقص ژنیتیکی باشه

خواهرمم ب خاطر  مشکل اعصاب همسرش جدا شده .الانم منبرم جایی تو خونه بابام ندارم  و.بعد حرف ...

هر حور خودت برای خودت صلاح میدونی ، ولی به نظرم غرور انسان مهم تر از حرف مردم هست

حالا چه معلوم از استرس قلب جنین اینطوری شده من خودم بچه ی اول اینطوری شد مال خیلیا رو دیدم ممکنه نقص ...

چون هفته قبلش سالم بود دکترم گفت امکان داره ب خاطر استرس زیاد باشه.