2777
2789
عنوان

بچه ی ده ماهتون چی میدین

98 بازدید | 9 پست

سلام دوستان موندم ک بهش صبحونه ناهار شام چی بدم

چقد بدم اصلا نمیفهمم سیر شده یان

همش درحال شیطونیه راه میره خسته میشم تا بهش یه کم غذا میدم

ظهر و‌شب غذای سفره رو‌میدم ٫صبحانه فرنی و سرلاک میخوره

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فرنی .  حریره بادوم .  پلو و مرغ و هویج . پلو و گوشت و سیب زمینی سیب زمینی تخم مرغ ...

ببخشید سویق من نگرفتم واسش.داروخونه هادارن؟؟

این پلو گوشت رو چجور بهش بدم دندون نداره هنوز باید چیزای ابکی بدم یا نرم شده

فرنی رو چجوری درست میکنین ک خوشمزه باشه بخوره

اوایل ساده درست میکردم دیگه نخورد الان ی دونه زرده تخم مرغ و با سه قاشق چایی خوری سر پر ارد برنج و ی لیوان اب میزارم میجوشه بعد بهش کره و دارچین ی کم گلاب و دوتا خرما اضافه می‌کنم به غلظت مورد نظرم رسید خاموش میکنم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

خیلی ممنون 

خواهش می‌کنم 🌹

ببخشید سویق من نگرفتم واسش.داروخونه هادارن؟؟ این پلو گوشت رو چجور بهش بدم دندون نداره هنوز باید چیز ...

من از سایت آوا فود میگیرم خیلی تمییز و خوبه . برای دندان در آوردن گرفتم سه روز دادم دو تا دندون در آورد الان سه تا پایین داره یه دونه بالا. ببین یه تیکه گوشت گوسفند و یه کوچولو پیاز و یه سیب زمینی زرد کوچولو می‌ذارم تو آب یه دو یا سه ساعت بپزه . وقتی پخت یه قاشق آرد برنج تو آب سرد حل میکنم میریزم توش بعد که جوشید میکس میکنم . براش درست کن ببین چه جوری تا ته کاسه رو در میاره . خدا حفظش کنه برات