2777
2789

من یه دختر ۷ ساله دارم تا حالا تولد جمعی نگرفتیم براش همش خودمونی ۳ تایی بوده سال پیش اصلا باباش چون یه کادو یه تومنی براش خرید دیگ کیک نگرفت که گفت پول ندارم اما فامیلای خودش هرسال برای بچشون تولد میگیرن مارم دعوت میکنن منم گفتم نمیرم 

بفرما جلو ته صف مال خودمه

خب عزیزم هر کی زندگی خودشو داره 

اونا تولد براشون مهمه 

شاید الویت شوهر شما چیز دیگه ای باشه 

بیخیال

خانواده شوهر منم تولدا ک میشه کیک میخرن میبرن تو جمع و... اما من تنهایی و برا خودمون فقط دوس دارم 

خب عزیزم هر کی زندگی خودشو داره  اونا تولد براشون مهمه  شاید الویت شوهر شما چیز دیگه ای ...

بله اولویت همسر من اصلا تولد و جشن و کادو نیست خوشش نمیاد 

ولی هر بار میریم دخترم ناراحت میشه میگه چرا برامن تولد اینجوری نمیگیری البته تو تولد سه تایی فقط کیک و کادو میگیره هیچی دیگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چرا برا فامیل خودش میره چرا نمیگه میام چون اونا براش مهمترن چون روش نمیشه بگه تولد دخترمه دلش نمیاد یه ریال خانوادش خرج کنن کادو بگیرن

خب دیگ ی تولد چقد مگ هزینه داره بگیرید براش امسال پول پسنداز کنید و بگیرید

همین دیگه قبول نمیکنه میگه روم نمیشه خانوادم کادو بگیرن پس چرا ما بگیریم 

تحت فشار بزارش و تولد بگیر

منم از سال پیش دیگه تولد نمیرم فامیلاشون برای مرد گنده زن گنده تولد میگیرن چه برسه به بچه ها منم دیگه نمیرم 

بگو روم نمیشه نداره بچه آوردی باید نیازاشو براورده کنی حسرت این چیز کوچیک ب دلش نمونه

بخدا دلم برا همین میسوزه یه بچه بیشتر نیست نه عکس درست حسابی داره نه تولد درستی براش میگیره دخترمم همش ناراحت میشه که چرا براش تولد نمیگیریم

همین دیگه قبول نمیکنه میگه روم نمیشه خانوادم کادو بگیرن پس چرا ما بگیریم  

بگو چطور روت میشه هربار کادو ببری اما برعکسشو روت نیست 

من فکر کردم قضیه فقط اینه که تولد و شلوغی دوس نداره

الان ک اینجوریه اولا که نمیرم 

دوماً حتما برا بچه م تولد میگرفتم تو دلش نمونه 

به شوهرت بگو من تولد میگیرم تو خواستی دعوت کن نخواستی هم من خانواده خودمو  دوستاشو فقط دعوت میکنم 

چارش همونه ک بهش فشار بیاری و تولد بگیری یکم قاطع تر برخورد کن

یه بی اعصابیه نمیشه بهش فشار آورد یه چیزی میگی الم شنگه میکنه دو سال پیش سر آرایشگاه رفتن جلوی خانوادش باهام دعوا کرد آبرومو برد اصلا عروسی نرفتم

کاش ادم بخاد کاریو بکنه. دنبال راهش. 

شمام اگه میخاستین کاری نداشتی شوهرت چی میگه!!! تولدو میگرفتین.

مثلا یبار تو جمع میگفتین منم امثال میخام تولد بگیرم. پیاپیش دعوتتون میکنم.  کادو مهم نیست. مهم خودتونید که برا بچم خاطره ساز بشه. چون در اینده گلایه میکنه چرا تولد جمعی نداشتم 

اینجوری دهن شوهرتونم میبستین. 

یکم پس انداز میکردی. یه تولد میگرفتین. الان که اینققققدر گرونیه. با 3 تومنم میشه تولد گرفت.