2777
2789
عنوان

رابطه سمی

161 بازدید | 18 پست

رلم‌میخواد سیم کارتمو ببره پست بانک 

دوسه بار بهم خیانت کرده و منو فقط با تهدید نگهم داشته 

دوسم داره ولی این رابطه فوق سمیه 

من با پسر داییم حرف زدم سر یه موضوعی 

به هر دلیلی اگه متوجه این موضوع شه 

روزگارم سیاهه 

میدونم خیلی مسخرس ولی باید یکاری کنم 

کمکم کنین 

چجور ببرم پست بانک میتونم کاری کنم و ک بعضی شماره هارو نده ؟

مگ زنشی 😂

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا تو یه رابطه سمی موندی شوهرت نیست که بخوای جواب پس بدی

نمیتونم در بیام 

با اینکه ما اصلا رابطه ی جنس.ی هم نداشتیم ولی چون شماره بابامو داره 

هی میگه ب بابات زنگ میزنم میگم دوستت دارم😐😐

داره اینو همینطور رمانتیک میگه ولی خودشم میدونه تهدید بزرگیه برا من

چرا دلم خواست اینقدر بزنمت که نفس نتونی بکشی 

تورو خدا یکی بزن تو گوش خودت بیدار بشی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
همونو بگو😂😂 من دختر عاقلیم نمیدونم چجور اصلا افتادم تو این رابطه ی گووووه  نمیتونمم ازش بیام ...

منم دختر عاقلیم🤪

تازه همین دیروز پریروز کات کردم 

میبینی روانتو پریشون کرده ،شوتش کن بره 

تایپ نی نی سایتی ها گفتم 😁

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....

دوسه بار خیانت کرده بعد تو بازم باهاش موندی و بهش رو دادی؟ اونقدر رو دادی که میخواد سیم کارتتو ببره پست بانک؟ قبل اینکه این کارو کنه کات کن و خودتو مغز و روانتو آزاد کن 

نمیتونم در بیام  با اینکه ما اصلا رابطه ی جنس.ی هم نداشتیم ولی چون شماره بابامو داره  هی ...

عزیزممم

سیم کارت و فقد صاحبش می‌تونه ببره پست بانک پرینت یا هرچی بگیره مگه شهر هرته هرکی از راه برسه اطلاعاتتو بدن 

حق گوی اعظم 😌😁 ...تو بحث های سیاسی من و میبینی 👌...

حق داری .☺️

با مامانت یا حالت صحبت کن در موردش تا ادبش کنند

ولی تو این رابطه نمون 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍