axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3631 عنوان استرس 64 بازدید | 3 پست استرس پیدا میکنم سر کوچیک ترین چیز مثلا مثال میزنم وقتی یه قراری دارم و ساعتش مشخص نیست وقتی باید به کسی زنگ بزنم وقتی زنگ میزنم و جواب نمیده وقتی باید یه کار کوچیک بکنم تمام وجودم پر از استرس میشه وقتی دارم درس میخونم چیکار کنمم کمکم کنید اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 1402/09/22 | 14:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هاشم_آقا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 2543 منم اینجوریم اگ گفتن لایکم کن واقعا اذیت میشم اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3631 منم اینجوریم اگ گفتن لایکم کن واقعا اذیت میشم فکر کنم کسی نمیدونه خودشم 😂😅 اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
هاشم_آقا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 2543 فکر کنم کسی نمیدونه خودشم 😂😅 فک کنم فقط ما زندگی رو خیلی سخت گرفتیم😁 اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁