2777
2789
عنوان

مهمههه لطفا

120 بازدید | 15 پست

۲ ماه میشه پریود نشدم بعد از غذا حالت تهوع میگیرم اصلا حوصله هیچ کاریو ندارم صبح اصلا نمیتونم صبحانه بخورم دلم هیچی نمیخاد باردارم؟

انچه مرا نکشد قوی ترم میکند🍀:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریلکسی تو رو همه نابارور ها داشتن الان نفری شش تا بچه داشتن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

متاهلی؟! 

بی بی چک زدی؟؟؟ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
صدرصدی جواب میده؟

ادرار صبح حتما باشه... ۳ روش میگم انجام بده...

ادرار رو سعی کن بتونی تو ۳تا لیوان ۱بارمصرف بریزی

تو یکیش ۱قاشق نپک بریز تو یکیش خمیر دندون تو یکیش ۱قاشق جوش شیرین

بعد۵دیقه یا ۳دیقه اگر بارداری باشی جوش شیرین و نمک کف کفی میشه و رنگ خمیر دندان از سفید ب ابی تغییر میکنه

اگر نباشی برعکس همه اینا پیش،میاو و هیچ تغییر نمیشه فقط بعد ۳دیقه منتظر جواب باش ن زود ب زود چون جوش شیرین خودش اولش کف میکنه اما باید بزاری نمک و جوش شیرین ته بگیره قشنگ بعد ۳دیقه ۵دیقه نگا،سه تاش کن

دنیام همسرم 🤍بمونی برام بهترینم🤍
خبرو میدم  خیلی میخام که باردار باشم🥺🥺🥺

منم اقدام کردم بسکه دارم دعا میکنم...تا ده روز دیه معلوم میشه....سردرد اینا دارم خودم میگم علائمشه ولی دلخوش نمیکنم الکی منتظر میمونم فقط دعا میکنم انشالله خدا نسیبت کنه

دنیام همسرم 🤍بمونی برام بهترینم🤍