2777
2789
عنوان

مگه چی داره که همه خراب کردن

667 بازدید | 31 پست

این درس هویت اجتماعی دوازدهم چی داره که همه نمره ی کم گرفتن تو نهایی پارسال 

خیلی نگرانم چجوری اینو بخونم واقعا چیه مگه این 

طرف درسای سختو عالی شده این درسو خراب کرده خب چرا چه جوری باید خوند 

حضوری با رفتارت شخصیتت رو می‌سنجند مجازی هم با پست و کامنتت

استرس نگیر بیخود

هیچی نداره

اینایی که کم شدن اصلا نخوندنش رو حساب اینکه اسونه

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
استرس نگیر بیخود هیچی نداره اینایی که کم شدن اصلا نخوندنش رو حساب اینکه اسونه

یعنی زیاد بخونمش نمره خیلی بالا میگیرم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیلش اینه نمیخونن

الان نمره بچه ها میانگین تو همه درسا پایینه کدوم بالاس اخه...

بخون میشی....

من فقط شب امتحان نهایی خونده بودم ۱۹ شدم....امسال ترمیم میکنم ایشالا ۲۰

به امید روز های بهتر ادامه میدم....

ضریبش پایینه حدود ۲ هست

بهش زیاد بها نده

وقتتو بزار رو درسایی ک ضریبشون بالاست

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹.                                                                                                                                                                                                                                                                                         دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....

عادی بخونش

در واقع بفهمش

بفهمی تضمینی ده سال دیگه هم ازت امتحان بگیرن عالی میشی

چه رشته ای میخونی

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

بنظرم سر جمع ۴۰ ساعت براس قبل امتحانات صرف کنی ۲۰ میشی...

من کمتر از یه روز ۱۹ شدم....اون یه نمره ریزه کاری بود باید کتابو میجوویدی

دلیلش اینه نمیخونن الان نمره بچه ها میانگین تو همه درسا پایینه کدوم بالاس اخه... بخون میشی.... من ...

چه سالی امتحان داشتید؟ 

با توجه به تاثیر قطعی معدل سوالات خیلی خیلی سخت شده

ضریبش پایینه حدود ۲ هست بهش زیاد بها نده وقتتو بزار رو درسایی ک ضریبشون بالاست

اگه کم شم همین ضریبش ترازمو خراب میکنه 🥲

عادی بخونش در واقع بفهمش بفهمی تضمینی ده سال دیگه هم ازت امتحان بگیرن عالی میشی چه رشته ای ...

ریاضی

تاحالا عمومی ها رو نخوندم یعنی خیلی کم خوندم از کی شروع کنم؟ برای نهایی؟ چقدر کلا زمان میبره برای ۲۰ شدن تو نهایی

اگه کم شم همین ضریبش ترازمو خراب میکنه 🥲

دقیقا.....۱۹ هم خوب نیست.....ببین بنظر شخص خود من بنظرم فقط دینی یکم فضایی شده بود...بقیه درسا رو مثل نهایی های پارسال میخوندی ۱۹.۵ ۲۰ میگرفتی....نظر منه....

بنظرم سر جمع ۴۰ ساعت براس قبل امتحانات صرف کنی ۲۰ میشی... من کمتر از یه روز ۱۹ شدم....اون یه نمره ر ...

تاثیر معدل قطعی شده خیلی ریز میارن

ریاضی تاحالا عمومی ها رو نخوندم یعنی خیلی کم خوندم از کی شروع کنم؟ برای نهایی؟ چقدر کلا زمان میبره ...

پشت کنکوری یا ۱۲؟ 

شروع کن روزی ۲ ساعت بخون اگه پشتی....

دوازدهمی روزی ۱ ساعت....اونم سعی کن تو تایم ناهار مدرسه و سرویس حل و فصل کنیش

۱۴۰۲

یعنی همون سالی که تاثیر معدل ۴۰ درصد قطعی بود😍چقدر خوب 

هوش درسیتون خیلی بالاست؟ 

خیلی خوب نمره گرفتین ترازتون چقدر شد بقیه ی نمره هاتون چند بود