2777
عنوان

راه رشد سینه

401 بازدید | 22 پست

من لاغرم  ولی اصلا سینه ندارم نمیدونم چرا 

امروز رفتم لباس زیر ی زنه بود خندید گفت هیچی نداری 

🤣 منم رفته بودم اسفنجی بگیرم برای زیر  لباس مجلسی خیلی بزرگ نمیخوام همون ۶۰ ۶۵ بشه و فاصلشون از هم بره کافیه دکتر زنان نرفتم برم تاثیر داره؟؟

اشتباه کرده خندیده 

بافت سینه چربیه چاق بشی بهتر میشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

رازیانه هم خوبه کلا برای خانمها خوبه اما خودت یه پرس و جو کن بعد

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

ی دمبل بگیر دستت کلا دراز بکش -دستاتو ببر بالا تا بخورن ب کف زمین و دوباره برگرد تا ناف -روزی سه ست ۲۰ تایی برو بعد چندماه تغییرشو میبینی-دمبل نداری ی چی سنگین مث گوشکوبی چی-یا بشین رو زانوهات (البته کامل ن)دوباره با ی وسیله سنگین دستاتو تا بالا سرت ببر و بیار پایین تا ناف-البته اول گرم کن خودتو با ورزش قفسه سینت دردنگیره

قشنگتر از هرچیزی ذات آدمه....
واقعا؟؟ تغذیه چی بخورم

ارع من ک تاثیر داشت-روزی دوسه تا سیب زمینی و یک تخم مرغ ابپز بخور-بعدم فکرو استرستو بزار کنار بیخیال باش-البته ازمایش بده تیروئید نداشته باشی خیلی رو چاقی و لاغری تاثیر داره-

قشنگتر از هرچیزی ذات آدمه....