2777
2789

اره نقی معمولی یه هفته 6 کیلو کم کرد

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا خدا چتونه شما ها از صب چندتا تایپیک این مدلی دیدم حالا نمیشه این یه هفته بشه دو ماه به کجا چنین شتابان ....تا حالا چرا خواب بودی الان بخای یه هفته آب کم کنی سلامتیت مهمتره

یا خدا چتونه شما ها از صب چندتا تایپیک این مدلی دیدم حالا نمیشه این یه هفته بشه دو ماه به کجا چنین ش ...

حرص نخور نمیتونن کم کنن فقط حرفشو میزنن. اگه میتونستن که چاق نمیشدن. شدنش میشه، هنرپیشه ها قبل از فیلمیرداری یا مدل ها چند روز قبل از عکاسی یه رژیم خاص دارند که چند کیلو کم میکنند

انجام دادی قبلا؟؟سایزم کم میکنم؟

مامانم انجام داد توی ده روز فکر کنم 7 کیلو کم کرد . عروسی میخواست بره. بعد از عروسی برگشت به غذا خوردن عادی چون اون رژیم طولانی مدت امکان پذیر نیست.

مامانم انجام داد توی ده روز فکر کنم 7 کیلو کم کرد . عروسی میخواست بره. بعد از عروسی برگشت به غذا خور ...

یا خدا خود عروس حاضر نیس چنین کاری با خودش بکنه   حالا مامان من سر عروسی دختر داییم با ۶۴ سال سن ۷ کیلو کم کرد خدا شاهده اینقد جو گیر شده بود بعد عروسی دوباره برگشت اتفاقا چن روز پیش میگفتم حاج خانوم یه تکونی بده به خودت شاید داییم بخواد پسرشم داماد کنه ها ناراحت میشد  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز