2777
2789
عنوان

شوهرررررر

194 بازدید | 9 پست

دوستان راستو دروغو نمیدونم ولی میگن پای پدرشوهرم شکسته

ازاونجایی میگم نمیدونم راستو دروغو چون همچیو خیلی گنده میکنن مثلا یه خراش کوچولو رو میگن ۲۵تابخیه خورده میری میبینی هیچ چسب زخمم لازم نیست بزنی

بعد ازاینورم من غریبم و الان باپسرم بدجوری سرماخوردیم

میگم واقعا توقع زیادی از شوهرم دارم ک بجای اینکه ۲۴خونه پیش باباش باشه بمونه خونه کمک حالم باشه؟

باباش دورش شلوغه دیگ زنش دختراش داماداش نوه هاش همه هستن دیگه.

به شوهرم گفتم اخر الان برگشته میگه مامانمو میبرم براش گوشت و مرغ بخرم.درحالیک ما خودمون ماه پیش خداشاهده عین گداها گزروندیم واسه یه سیب چقدر حسرت کشیدیم.

میگم چرا خدا نمیبینه پس این همه غریبی منو اذیتایی ک میشمو😔دیروز اونقدر حالم بد بود هر دوساعت یبار دوتا  کدئین میخوردم اخرش ژلوفن انداختم پشت سرهم ازمعده درد داشتم میمردم.داااااغوووووون بودما

عزیزم تجربه ثابت کرده تو اینجور مواقع نباید از آقایون توقعی داشت 

هرکاری کنه بازم می‌ره بهترین راه بی توجهیه اینطور کمتر اعصابت خورد میشه 

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب میخاس همونجا بگی پس یکمم برا خونه بخر نداریم

حقوق گرفت واسه خونه خرید.

حرفم اینکه واسه چی دوباره داره ولخرجی میکنه

وقت اتلیه گفت بگیر گرفتم

ازاینورم مهمون داریم هفته دیگه چون خواهرامم  نمیخوام بعدا بگن بیچاره  داره سختی میکشه.برن واسم ناراحت بشن

فرهنگ علط و افکار داغون بیشتر خانواده های بیمار صفت ایران و نمیشه هیچ کارش کرد...

فرهنگ و اصول و منطق خانواده های پسر دار ایرانی: اول تو زندگی یه پسر باید پدر و مادرش در اولویت باشه....زن یک موجودیه که به وسیله ی شیطان که به درونش نفوذ کرده سعی داره پسر را از خانوادش دور کند ...و اگر میخواهی در دنیا و آخرت خیر ببینی باید بزنی تو دهن زنت و خدمتگذار مادر پدرت باشی

عزیزم تجربه ثابت کرده تو اینجور مواقع نباید از آقایون توقعی داشت  هرکاری کنه بازم می‌ره بهترین ...

واقعا

دیگ اونقدر حالم بد بود شاید باورتون نشه ولی یه سوپ سفارش دادم برام اوردن.یجوری بودم ک پامیشدم سرگیجه میگرفتم.

پسرمم کوچیکه اونم بیحاله و سرفه افتضاح

یه دکتر نمیبره مارو میگه نمیبینی پای بابام شکسته

خب چیکار کنم من

مگ ادم نیستم😔

فرهنگ علط و افکار داغون بیشتر خانواده های بیمار صفت ایران و نمیشه هیچ کارش کرد... فرهنگ و اصول و من ...

اررررهدقیقا همین حرفو پدرشوهرم هزار بار جلو خودم گفته

واقعا دیگ اونقدر حالم بد بود شاید باورتون نشه ولی یه سوپ سفارش دادم برام اوردن.یجوری بودم ک پامیشدم ...

میگم ک ۹۰ درصدشون همینن 

این یه واقعیته و باید پذیرفتش

از اعصابتون بوده دیگه.بخدا هیچی ارزش نداره ک آدم به سلامتیش آسیب بزنه خدا اینارو به راه راست هدایت کنه 🤦🏻‍♀️😅

😔🤦🏻‍♀️ فداتشم 🫂❤️

همه ی اینا ریشه در تربیت غلط خانواده ها داره

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه