2777
2789
عنوان

دو روزه با شوهرم حرف نمیزنم

227 بازدید | 10 پست

خیلی عصبیم .از وقتی بچه دار شدیم منو پسرم تو هال میخوابیم شوهرم میگفت نمیذاره خوبربخوابم سرکار همش گیجم گفتم اشکال نداره از همون موقع تولد بچه م اون دیگه تو اتاق میخوابه دوشب پیش که بچه رو خوابوندم گفتم بذار برم یه سر بهش بزنم یکم پیشش باشم  تا درو باز کردم رفتم پیشش دیدم دستپاچه شد هندزفری رو برداشت  یهو پشتشو کرد بهم و گفت برم دسشویی گوشی رو هم برد خیلی دلم شکست که تو حال خود ار....دیدمش اعصابم بهم ریخته همون شبم گفت توبه میکنم دیگه پیشتون میخوابم ولی ازش بدم اومد حرف نزدم باهاش اونم دیگه باز رفت تو اتاق حالا چحوری برخورد کنم باهاش

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
عجیبه شوهر منم دو سال به بهانه بچه جدا خوابید خیانت خودارضایی  هی چی بگم برات؟ انگا رهمشون م ...

نمیتونم دیگه خیلی حالم بده اندازه خدا میپرستیدمش اصلا یک درصدم فکر نمیکردم ازین کارا بکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونم دیگه خیلی حالم بده اندازه خدا میپرستیدمش اصلا یک درصدم فکر نمیکردم ازین کارا بکنه 

خود ارضایی که مشکلی نیست برات مهم نباشه

بیشتر بهش محبت کن که از هم دور نشید

اگه باهاش قهر کنی و نری پیشش بخوابی  مثل شوهر من میره خیانت میکنه

شوهر منم جدا میخوابید و خودارضایی می کرد

منم ولش کردم به حال خودش لو رفت خیانت هم میکنه

خود ارضایی که مشکلی نیست برات مهم نباشه بیشتر بهش محبت کن که از هم دور نشید اگه باهاش قهر کنی و نر ...

میدونم واسه یه خود ارضایی که طلاق نمیگیرن و عزا نمیگیرن ولی خیلی بهش اعتماد داشتم آخه فکر کن بی انصاف منو بچه ور ول کنی جدا بخوبی که خود ارضایی کنی؟؟بخدا صدبار خواهش کردم پیش ما بخوابه نمیدونستم اصلا واسه این کثافتکاریا میره اتاق فکر کردم بخوابه گناه داره 

میدونم واسه یه خود ارضایی که طلاق نمیگیرن و عزا نمیگیرن ولی خیلی بهش اعتماد داشتم آخه فکر کن بی انصا ...

برای مردها خودارضایی عادیه 

شوهر منم حاضر بود گناه کنه ولی نباد پیش من بخوابه

اینو گفتم بدونی مردها همینن خودتو عذاب نده

میدونم واسه یه خود ارضایی که طلاق نمیگیرن و عزا نمیگیرن ولی خیلی بهش اعتماد داشتم آخه فکر کن بی انصا ...

کاری نکرده  

همه  مردا میبینن 

مطمین باش  

ولی حتما  یاببرش  مشاوره  یا بگو تکلیف  زندگی  رو معلوم کنه 

مگه بچه  رو از  خونه  پدرتون اوردین  که  تنهایی  میخوابونین و .  هرچهی هست باید برای  جفتتون باشه

محکم  باش  و جدی 

عواقب  زیاد داره. زندگیت  واز دست میدی

.
کاری نکرده   همه  مردا میبینن  مطمین باش   ولی حتما  یاببرش  مشا ...

باید همونشب میبخشیدمش چون خیلی شرمنده شد  ولی اینقد کشش دادم وبهش حرف زدم که اونم جری شد رفت تو اتاق حالا باید اونقدری این قهرو ادامه بدم که دیگه تحمل نکنه باز بیاد واسه توبه و معذرت خواهی

باید همونشب میبخشیدمش چون خیلی شرمنده شد  ولی اینقد کشش دادم وبهش حرف زدم که اونم جری شد رفت تو ...

فایده  نداره  

یه  تجربه  بعد ۱۸ سال زندگی  

درست  لحظه ای  که فکر  میکنی  باقهر کردن داری تنبیهش  میکنی  

شروع به تنبیه  خودت کردی . مردا فازشون متفاوته  و متوجه تنبیه  شدن نیستن 

برو باهاش  واضح  و اروم  حرف بزن  . کوتاه کوتاه  بگو  اونم  حرفشو بزنه 

نگوجواب بده  بگونظر بده. متوجهش  کن 

و بعد در مورد مسئولیت بچه  اصلا کوتاه نیا به هزار دلیل .

پس زندگی مشترک یعنی چی ؟ 

تقسیم  وظایف نه   اینکه  تو پول در بیار منم اشپزی  میکنم و بچه نگه  میدارم .

براش کلیپ بفرست تو اینستا

.
فایده  نداره   یه  تجربه  بعد ۱۸ سال زندگی   درست  لحظه ای  که ...

ممنونم از وقتی که میذاری برا جواب دادن عزیزم،اتفاقا تو پول دراوردنم شریکیم من بیشتر پول درمیارم و بیشتر پول خرج این زندگی میکنم ولی دیگه نمیکنم لیاقت نداشت 

ممنونم از وقتی که میذاری برا جواب دادن عزیزم،اتفاقا تو پول دراوردنم شریکیم من بیشتر پول درمیارم و بی ...

اینو که  هیچ کدوم ندارن . منم  پشیمونم  که  با اینکه  پس انداز  دارم  چرامفت  به همه  جا رسوندمش 

ولی بذار تو مسایل قاطی  بشه  بفهمه  چه خبره  که اخرش  مثل  همه نگه  مگه  چیکار میکنی  و .

.