mohadese_nazari_rad مدیر استارتر عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 434 عنوان بیبی چک منفی 96 بازدید | 6 پست سلام ، دوهفته از پریودم میگذره دوبار بیبی چک زدم منفی بودمیتونه کاذب باشه؟فقط یه ماهه عروسی کردم😂🤦🏻♀️خداکنه باردار نباشم 1402/09/22 | 09:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چیپس_فلفلی_ عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 نه باردار نیستی اوایل عروسی طبیعیه ...مگه جلوگیری نداری؟ هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...
عشقم_اقام عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 1922 خب پس منفیه دیگه عزیزمهورمونات بهم ریخته 💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)
mohadese_nazari_rad مدیر استارتر عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 434 نه باردار نیستی اوایل عروسی طبیعیه ... مگه جلوگیری نداری؟ اخه ماه قبل هم ۴ روز عقب انداختم و دقیقا روز عروسیم پریود بودماینبار دیگ شد ۲ هفته
mohadese_nazari_rad مدیر استارتر عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 434 خب پس منفیه دیگه عزیزم هورمونات بهم ریخته فکرکنم بخاطر افزایش وزنم باشه،امروز حتما میرم پیش دکتر
عشقم_اقام عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 1922 اوایل ازدواج طبیعیه گلممن ماه اول ازدواجم تازه از پریود پاک شده بودم بعد دو روز دوباره پریود شدم و تا چهارده روز پریود بودم آخر سر بهم آمپول ویتامین کا زدن قطع شد 🤦♀️حالا یه دکتر برو ضرر نداره 💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)
mohadese_nazari_rad مدیر استارتر عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 434 اوایل ازدواج طبیعیه گلم من ماه اول ازدواجم تازه از پریود پاک شده بودم بعد دو روز دوباره پریود شدم و ... اره امروز حتما میرمممنون عزیزدلم