2777
2789
عنوان

درد و دل

51 بازدید | 6 پست

سلام به همه نی نی سایتیها صبحتون بخیر باشه

من یه دختر۲۰ساله هستم از یه شهر کوچیک که امکانات تحصیلی زیادی مثل مدارس خاص نداره به خاطر همین هر کس که میخواست وارد مدارس تیزهوشان یا نمونه بشه باید آزمون میداد اگر قبول میشد باید می‌رفت یه شهر دیگه از طرفی هم اون آدم با بچه های اون شهر مقایسه میشد که همه کلاس می‌رفتند. 

منم جز بچه های بودم که میخواستم دبیرستان رو تو مدارس خاص بخونم اما هیچی از تست نمیدونستم امکانات آموزشی هم نداشتیم خب قبول هم نشدم دقیقا چهار سال پیش خیلی ناراحت شدم به خودم گفتم باید برای کنکور از الان بخونم که دیگه پشیمون نشم حسرت نخورم. 

از همون سال دهم خوندم تست زدم تحت تاثیر حرفای رتبه برتر ها بودم هرچی که اونا میگفتند منم باید انجام میدادم آدم به شدت کمالگرایی بودم کتابهای زیادی خریدم سال ۹۸بود و چون میدونستم که گرون میشه دست دوم می‌خریدم چه بسا بعضیاش برای سه سال قبل بود 

معدل هام همه عالی کلا از کلاس هفتم که نمره ای شدیم همیشه رتبه اول یا دوم بودم معدلم از۱۹٫۷۵پایین تر نیومده بود دبیرستان هم همینطور بود

خلاصه تحت تاثیر حرف رتبه برتر ها روزی۱۲ساعت میخوندم کمیت برام مهم تر از کیفیت بود آزمون قلم چی رفتم از سال یازدهم تراز اولم شد۵۵۰۰ اما چون از خودم توقع بالا داشتم اولین ضربه اونجا بهم وارد شد توقع۶۰۰۰رو حداقل داشتم برای آزمون بعدی بیشتر خوندم اما شدم۵۴۰۰بدتر شد بعدی هم آنچنان تغییری نکرد ۲۰۰ تا بالاتر شد به کل ناامید شدم نمی‌خواستم قبول کنم که ضعف دارم فکر اینکه کنکورم خوب نشه عذابم میداد ندادم دیگه آزمون ندادم کارم خیلی اشتباه بود اما درونم هم خیلی عذاب میکشید همیشه وقتی درس میخوندم نتیجه شو می‌دیدم اما این کمالگرایی خیلی آسیب زد 

از اون موقع همیشه دنبال رتبه برتر های بودم که ترازشون پایین بود کم بودند اما بودند امید گرفتم خوندم خیلی میخوندم هیچ جا نمی‌رفتم تست هم زیاد کلا فقط تو اتاق بودم سه سال نه مهمونی نه مسافرت نه تفریح هیچ جا نرفتم حتی از اتاقم هم خیلی بیرون نمی‌رفتم بی خوابی کشیدم شبها ساعت۱۲میخوابیدم صبح ها ساعت ۵با لرزش دست و پا بیدار میشدم 

روشم اشتباه بود تلاش زیادم رو ت ومسیر غلط خرج کردم اما بااین حساب دست از تلاش تا روز آخر برنداشتم کنکوری۱۴۰۱بودم رتبه م خوب نشد حدودا۲۰۰۰۰شد گفتم سال بعد اما افتادم تو سیکل معیوب نمیتونستم بخونم برای۱۴۰۲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راستی یادم رفت بگم کنکور۱۴۰۱معدل هیچ تاثیری نداشت و مشاور ها هم اکثرا میگفتند به معدل اهمیت ندید منم ندادم معدلم شد۱۵دقیقا از مرداد همون سال تصویب شد که معدل تاثیر داشته باشه خیلی بدشانس شدم بدشانس نر اونجایی که افسردگی گرفتم نتونستم بخونم اما رفتم ترمیم ولی خب اینقدر سخت بود که بیشتر نمره های پارسالم زدند و معدلم شد۱۶

مغزم دچار فرسودگی شده هر روز مصاحبه رتبه برترهایی رو میخوندم که تو زمان خیلی کمتر نسبت به من رتبه شون عالی شده بود میدونستم تقصیر خودمم هست اما این مصوبه جدید معدل خیلی بذ بود 

خلاصه سرتون رو درد نیارم نتونستم بخونم برای۱۴۰۲و می‌خوام ۱۴۰۳بدم اما هیچ انگیزه و اراده و هیچی رو ندارم حتی تلاشی رو که داشتم من باید حداقل رتبه زیر۱۰۰۰۰بیارم اما نمیدونم چه هدفی برای خودم درست کنم که منو وادار به تلاش کنه هنوز افسرده هستم اما میدونم تا تلاش نکنم این رفع نمیشه

ممنونم از اینکه باهام حرف زدید 

حرفتون انگیزه خاصی داد بهم چونکه گفتید بهتون خبر بدم چشم همه تلاشم رو میکنم تا این حسای منفی برن کنار مطمئنم اونموقع تمام تلاشمو میکنم که برسم