2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 2620 بازدید | 45 پست

بستگی به بدن خودت داره دوستم مشکل از شوهرش بود دوتا جنین داشت یکی خراب شد و اون یدونه جنین گرفت و الان 2 سالشه

منم 15 تا تخمک 13 تا جنین 8 تا دادم آزمایشگاه که 2 تا سالم بود و هر دو انتقال منفی

اما یه نفرم بود ذخیره تخمدانم کم بود 3 تا جنین فریز داشت دکتر گفته بود مجدد تخمک کشی کن ممکنه انتقال بدی و نگیره لااقل تخمک داشته باشی چون تخمک هاش داشت از بین میرفت

من ۱۳ تا تخمک داشتم ۱۰ تا جنین شد . یبار انتقال دادم مثبت شوم ولی سه ماهگی فهمیدم سندرم داره سقط کرد ...

ایشالا صاحب یه دوقلوی خوشگل سالم بشی دل ما رو هم شاد کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به بدن خودت داره دوستم مشکل از شوهرش بود دوتا جنین داشت یکی خراب شد و اون یدونه جنین گرفت و ال ...

خب چیشد اخر دوباره نخمک کشی کرد؟ الان شما بازم باید تخمک کشی کنید؟ یا هنوز ذخیره دارین؟

خب چیشد اخر دوباره نخمک کشی کرد؟ الان شما بازم باید تخمک کشی کنید؟ یا هنوز ذخیره دارین؟

اون خانم داشت مجدد تخمک کشی می‌کرد چون گفت شانسم بعد از انتقال منفی خیلی کم میشه ممکنه بعد تخمک نداشته باشم

خودمم جنین ندارم و دکتر گفته باید جنین اهدایی بخرم بخاطر ژنتیکی 

پس چطور یهو رفتین ای وی اف؟ مشکل از شما بود یا همسر؟

قبلش سابقه ۴بار ای یو ای داشتم تو همون کلینیک .....نوی هر بار ای یو ای کیفیت تخمک من عالی بود ولی از کیفیت اسپرم همسرم کم میشد تا شد اکتیو صفر  

بعدش رفتم ای وی اف ....

احتمالا چون سابقه دار بودم تو کلینیکشون ذخیره تخمدان نفرستادن  همسرم بین ای یو ای ها واریکوسل عمل کرد که هی بدتر میشد

❤️