2777
2789
عنوان

شوهرم بهم تریاک داد بخورم

2495 بازدید | 69 پست

بچه ها تاپیک قبلم رو بخونید متوجه میشد

که نوشتم توی جیب همسرم تریاک پیدا کردم

امشب بهش گفتم توی جیبش چی دیدم 

گفت فکر کردی کرونا که داشتم با چی خوب شدم همینو خوردم و فقط برای درمان بود

حتی دو بارم به خودت دادم الکی گفتم قرص که زود خوب شدی (( توی تاریکی با اب گذاشت دهنم خوردم فکر کردم قرص ابریزش بینی هست)) 

واقعا موندم چیکار کنم😭😭😭😭😭😭😭خیلیییی ازش عصبیممممم 

میگه فقط سه بار خوردم برای درمان چیز بدی که نیست توی همه قرصا هم هست

دارم به طلاق فکر میکنم

منم به خاطر سالک خیلی سال های پیش استفاده کردم

اما نخوردم

در کل اونقدرا هم بد نیستا نگران نباش

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت معتاده عزیزم بدش هم نمیاد همه رو توچاه فاصلابی که خودش توش افتاده بندازه دیگه حواستو جمع کن 

اخه اگه کسی فرضا بخاطر بیسوادی  برای کرونا هم تریاک  خورده باشه و فکر کنه تریاک داروی ویروسه دست ساز انسانیه  دیگه دوسال بعد کرونا مثل نخودچی توجیبش نمیریزه ببره این ور اونور 

ترک هم یه جوک مسخرست مال خودتو بببن از نامزدی تا الان خیرسرش داره برات ترک میکنه بقیشم زندگی خودته خودت میدونی 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

به خاطر تریاک میخای طلاق بگیری؟بشین سرجات

نه تاپیکم خونده باشی نوشتم ۶ ماه اعتیاد داشت به تریاک و بهم قول داذ دیگه سمتش نره بعد از یک سال فهمیدم الان باز داره هر چند میکه برای مریضی بود 

توشهرماهم خیلیا مصرف میکردن برای اینکه بدن درد کرونارو حس نکنن طلاق چیه توام دختر

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙
2790
2778
2791
2779
2792