2777
2789
عنوان

قط رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 26 پست
خودشم دوس نداره ک بیان یا بریم ،اما اگ بقیه بزارن

بقیه رو بیخیال 😍😀😂مهم خودتونید

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم شما واریس لگنیت درمان شد؟درد لگنم داری یانه .من مُردم از درد لگن

ن گلم ،موقع ای ک کار سنگین انجام میدم بدتر میشه ،دکتر بهم گفت ک الان چاره ای جز تحمل نداری تا سنت ک رفت بالا نخواستی باردار بشی انوقت دارو هاشو بهت میدم چون تو وهله اول باید پریودت قط بشه 

ن گلم ،موقع ای ک کار سنگین انجام میدم بدتر میشه ،دکتر بهم گفت ک الان چاره ای جز تحمل نداری تا سنت ک ...

سلام عزیزم  شما تا چه حد درد داری من اصلا قادر به ایستادن نیستم درد شدید میگیرتم از زندگی افتادم بخدا راضی ام به یایسگی بهتره از زمینگیر بودنه!

شما پیش چه تخصصی میرید برای این قضیه؟

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام عزیزم  شما تا چه حد درد داری من اصلا قادر به ایستادن نیستم درد شدید میگیرتم از زندگی افتاد ...

سلام ،عزیزم من نزدیکای پریود و مخصوصا موقع هایی ک عفونت دارم شدیدمیشه دردش،اگ پیاده روی زیاد کنم یا کارسنگین انجام بدم دیگه واقعا دردش کشنده میشه ک دوروز منو میندازه ،تو بقیه وقتها دردش قابل تحمله ،شما مطمئنی واریس لگن داری؟من متخصص زنان رفتم ک اینارو بهم گفت ،واریس لگنم توی سونو واژینال مشخص شده بود

سلام ،عزیزم من نزدیکای پریود و مخصوصا موقع هایی ک عفونت دارم شدیدمیشه دردش،اگ پیاده روی زیاد کنم یا ...

بله سونوی داپلرم نشون داده واریس لگن رو و بقیه مسایلم همه چکاپ شده شاید واسه من حاد تره نمیدونم عزیزم  

بله سونوی داپلرم نشون داده واریس لگن رو و بقیه مسایلم همه چکاپ شده شاید واسه من حاد تره نمیدونم عزیز ...

من خیلی این دکتر ب اون دکتررفتم هر کدوم ی چیز میگفتن و ترسم بیشتر میشد،یکی میگفت رحمت پاره ،یکی میگفت افتادگی رحم داری،یکی میگفت معذرت میخام باید عمل زیبایی بشه گشادشده😅😂تابالاخره یکی پیداشد درست درمون جوابمونو داد

من خیلی این دکتر ب اون دکتررفتم هر کدوم ی چیز میگفتن و ترسم بیشتر میشد،یکی میگفت رحمت پاره ،یکی میگف ...

ممنون عزیزم منم یکسالو نیمه هز چی تخصص بوده رفتم از ارتوپر و روماتولوژی بگیر تا زنانو اعصاب تازه الان یه زنان کللر داپلر نوشت برام  اینو نشون داد من اصلا نمیتونم سرپابشم بعد چند ثانیه درد باسن میکشدم دیگه بریدم زمینگیر شدم اگه ازینم نباشه نمیدونم دیگه بدبختی هموروییدم دارم .ببخشید شما همورویید نداری؟