2777
2789
عنوان

پُز دادن

260 بازدید | 9 پست

بچه يه قرار بزاريم باهم؟؟؟ بياين از الان به بعد پُز زندگيمونو جلوى هيچ كس نديم

اگر بچه دارين جلوى كسى كه  بچه نداره يا بچش نميشه پُز ندين

اگر درامد خوب دارين جلوى كسى كه دارامدش كمه يا بيكاره پُز ندين

اگر پدر دارين جلوى كسى كه يتيمه حرف از پدرتون نزنيد 

اگر مادر دارين جلوى كسى كه مادرشو از دست داده حرف از مادرتون نزنيد

اگر خونه داريد جلوى كسى كه خونه نداره پُز خونتونو نديد

اگر ماشين دارين اگر طلا داريد اگر ويلا داريدو…………….

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه واقعا خیلیا منظور ندارن حرف بچشون یا پدرشون و... رو میزنن حواسشون نیست بی منظوره تعریف میکنن یه سری چیزا رو که لزوما پز نییت من خودم پدر ندارم سالها مستاجرم بودم اما هر کی از خونش یا پدرش حرف بزنه برداشتم ابن نیست پز میده

اخه واقعا خیلیا منظور ندارن حرف بچشون یا پدرشون و... رو میزنن حواسشون نیست بی منظوره تعریف میکنن یه ...

ما از درون ادما بى خبريم خيلى از حرفامون و رفتارمون روى ديگران تاثيرى ميزاره كه ما تاثيرشو نميبينيم و حس نميكنيم ولى طبعاتى براى زندگيه شخصيشون به وجود مياره

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  

من خودم هیچوقت پُز هیچیمو ندادم🙂

ولی هر چی آدم دورم ریخته پُزَکی و تو خالی ان

ادعای شخصیت دارن ولی هیچی ندارن

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت💙نور چشمیم،قند روزای تلخ مادر،گل پسرم²⁸مهر¹⁴⁰⁴اومد تا یه عمر دلیل دلخوشیمون باشه💎🧿🤲🏻خدایا شکرت خودت نگهدار پسرم باش که من سرش سالها دویدم ساده بدستش نیاوردما خدایا خودت شاهدی🥲🤲🏻💙

ما از درون ادما بى خبريم خيلى از حرفامون و رفتارمون روى ديگران تاثيرى ميزاره كه ما تاثيرشو نميبينيم ...

یه بخشی مربوط به خودمون هست که این رفتار رو انجام ندیم حالا با برداشت از صحبت شما حتی پز دادن ناخواسته و یه بخشی رفتار دیگران که حاا به پز دادن اونا میشه تعبیر کرد نمیشه ادما رو عوض کرد اما میشه حساسیت خودمون رو بیاریم پایین حالا اصلا طرف مقابل عمدا پز هم داد ماییم که تصمیم میگیریم چقدر از رفتار اون فرد ناراحت شیم میشه نادیده گرفت میشه گذاشت پای کمبودهاش مثل کمبودهای خودمون و...  پس هر دو بخش دست خودمون چه کنش چه واکنش ببخشید طولانی شد اول صبحی 🙂