2789

هیچ مشکلی پیش نمیاد نگران نباش، ۱۵ روزه نخورده دیگه سختی هاش رو گذرونده و سمش از بدنش رفته بیرون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای شادی روح پدر و مادر و برادرناکامم صلوات بفرستین🙏منم هر جا تو امضاتون ببینم و یا درخواست دعا داشته باشین صلوات میفرستم و دعا و لایک میکنم❤️ اونکه از همه سره،خدای بالا سره💚❤️برچهره دلربای مهدی صلوات💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به 💚

هیچ مشکلی پیش نمیاد نگران نباش، ۱۵ روزه نخورده دیگه سختی هاش رو گذرونده و سمش از بدنش رفته بیرون

اخه بدن درد داره خیلی اضطراب داره و این که من شنیدم اصلا کسی که متادون مصرف میکنه نمیتونه توی خونه ترک کنه و ترکش خیلی سخته ولی اصلا راضی نمیشه بره کمپ 

میگه من چون خودم خواستم ترک کنم پس میتونم تنهایی توی خونه ترک کنم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اخه بدن درد داره خیلی اضطراب داره و این که من شنیدم اصلا کسی که متادون مصرف میکنه نمیتونه توی خونه ت ...

اره متادون لامصب تا یک ماه،چهل روز بی‌قراری داره اما اصلا اصرار نکن بفرستیش کمپ، خداروشکر خودش تمایل پیدا کرده و خواسته ترک کنه توکمپ بیشتر اذیت میشه،تو خونه بهتر میتونی بهش رسیدگی کنی،تند تند بره دوش بگیره، غذای روغنی بخصوص شبها اصلا بهش نده،گوشت قرمز و نوشابه و نمک هم مصرف نکنه، از این به بعد هرروز رو به بهبوده و درداش کمتر و خودش سرحال تر میشه، شبها سبک بخوره بیشتر تخم مرغ و سیب زمینی ابپز بهش بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای شادی روح پدر و مادر و برادرناکامم صلوات بفرستین🙏منم هر جا تو امضاتون ببینم و یا درخواست دعا داشته باشین صلوات میفرستم و دعا و لایک میکنم❤️ اونکه از همه سره،خدای بالا سره💚❤️برچهره دلربای مهدی صلوات💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به 💚

اخه بدن درد داره خیلی اضطراب داره و این که من شنیدم اصلا کسی که متادون مصرف میکنه نمیتونه توی خونه ت ...

اینکه میگن ترکش سخته، بدن با بدن و مقاومت بدنی، مدت زمان مصرف و مقدار مصرف با هم فرق داره، من دیدم کسی که تو ۱۵ روز کاملاً سر پا شده بود یکی هم تا بیست روز درد داشت 

چند روز دیگه درداش کاملاً تموم میشه، تونستی بفرستش بره جلسه خیلی بهش کمک می‌کنه پاک بمونه و دیگه سمتش نره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم از راهنماییت عزیزم برامون دعا کنین 

قربونت ،

چشم حتماً انشاءالله که خدا کمکش کنه دردای جسمیش تموم شه و پاکیش پایدار و ابدی باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا کمکتون کنه. دست امام زمان بالای سرتون

ان شاالله بعد این همیشه شادی باشه براتون

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
اینکه میگن ترکش سخته، بدن با بدن و مقاومت بدنی، مدت زمان مصرف و مقدار مصرف با هم فرق داره، من دیدم ک ...

امروز از روزای دیگه بهتر بود ولی کلا یه دفعه درد میاد سراغش 

خیلی بهش میگم برو ولی میگه خجالت میکشم دوست ندارم کسی منو ببینه حتی منو قسم داده به کسی نگم خانوادشم نمیدونن میگه دوست ندارم کسی کمکم کنه یا بدونه خجالت میکشم میگه خودم از پسش بر میام فقط من میترسم طاقت نیاره 

چون شنیدم ممکنه تا چند ماه همینجوری باشه و شاید از نظر روحی نتونه تحمل کنه خیلی نگرانم

امروز از روزای دیگه بهتر بود ولی کلا یه دفعه درد میاد سراغش  خیلی بهش میگم برو ولی میگه خجالت ...

بهش بگو اولاً که سر درش تابلو نزدن که بری بقیه بفهمند کجا رفتی، بعدشم تو جمعشون بری میبینی همشون بدون استثنا مثل خودتن، حق داری نگران باشی درد جسمانی تموم میشه میرن جلسه که بتونن مشکلات روحی شون رو درمان کنن، بگو قرار نیست از خانواده ها کسی بفهمه،فقط میخاد بری جلسه، اسمش هم روشه جلسه معتادان گمنام یعنی همه جا ،جار نمی‌زنند که معتادن و هیچ کس نمی‌فهمه کی هستن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون عزیزم انشالله برای همه شادی باشه مرسی

انشاءالله

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهش بگو اولاً که سر درش تابلو نزدن که بری بقیه بفهمند کجا رفتی، بعدشم تو جمعشون بری میبینی همشون بدو ...

ممنون عزیزم مرسی که انقدر قشنگ راهنمایی کردی ممنونم از وقتی که گذاشتی 

خدارو شکر اره حتما مزاحمت میشم عزیزم  

خواهش میکنم گلم مراحمی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز