2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب بلده؟

49 بازدید | 5 پست

سلام عزیزان من حدود سه شبه که یه خواب بد میبینم توی خوابم توی خوابم همراه برادر کوچکترم که فقط ۱۲ سال داره بودم و با اون به یه جایی رفته بودم ک آشنا نبود و دقیق یادم نیست ک تو خواب چرا اونجا رفته بودم باهاش بعد یهو برگشت سمتم و به سمت راست اشاره کرد و گفت ابجی بیا اونجا رو بریم ببینیم منم باهاش رفتم و دیدم یه خونه ایه ک درش بازه و فضاش مثل خونه های معمولیه من جلوی در وایساده بودم ک یهو دیدم از داخل خونه تعداد زیادی(زیاد ک میگم یعنی بیشمارررر)جنازه با کفن دارن از خونه بیرون میارن و جمعیت زیادی جمع شدن و هی منو میکشیدن ک جلو وایسم و من خیلی میترسیدم و چهره ی جنازه ها یجوری ترسناک و غیر قابل تحمل بود ک انکار یه جور خیلی بدی مردن و آشناهم نبودن 

اگه تعبیر خواب بلدید بگید به چی میگه توروخدا سه شبه از ترس هی از خواب میپرم اعصابم خورد شده

من فقط می‌دونم گاو  یعنی سال

دهنت سرویس🤣

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.