من ۲۱سالمه اما همش مسائل زنانه رو باید از اینترنت پیدا کنم و تحقیق کنم مامانم اصلا هیچی بهم نمیگه حتی من نیم تنه هم استفاده نمیکنم و الان میبینم همه میگن بدفرم میشه و .... ، شما بودین چیکار میکردین؟ شاید جالب باشه کلا یه بار تاحالا اصلاح کردم و بقیه اوقات با قیچی میچینم ،حس میکنم متعلق به عصر حاضر نیستم😑
تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمیشدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودتو با جامعه وفق بده و دختر تر و تمیزی باش اینجوری پیش بری ضربه میخوری و هیچی از دنیل و هم سن و سالات نمیدونی ولییییییی پاک بودن و نجیب بودن وکنارش داشته باش
مادرت شاید هیچوقت بهت نگه یا فک کنه زشته خودتو جمع کن
من که مامانم همه چیزو با جزئات تو سن ۱۴ یا ۱۵ بودم یادم نیس ولی تو همین سنا بود که گفت الان خیلی راحت باهم صحبت میکنیم راجب این مسائل چون خواهر ندارم خیلی نزدیک به همیم
کاش مادرت بگه چون اگاهم نباشی دچار مشکل میشی من اکثر چیزا رو از مامانم فهمیدم یه سری خرده ریزا رو از نت و صحبت های اطرافیان تازه اوایل بعد فهمیدن خیلی چیزا خیلی تعجب میکردم مثلا میگفتن پریود شدی نرو حموم و... بعدا که خودم راجبش خوندم فهمیدم نه این فامیلا زیادی قدیمی ان کلی میخندیدم به فلسفه هاشون 😂 البته که خیلی هاشونم درسته ها