بچه ها من یه ساله جمع کردم به ماشین معمولی پایین از رو مجبوری خریدیم با حقوق کارگری شوهرم.خیلی اذیت شدم .الان تو دوراهی موندم تا عید جمع کنم یکی بهترشو بگیریم که بشه باخیال راحت مسافرت باهاش رفت یا وسایل خونه مو نو کنم.
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷
نه سه چهار ساله خونه دارم ولی از اولم جهیزیمون رو خودم انتخاب نکردن و معمولی ان
اگر خوبه وسایلات.. وقابل استفاده.. پول جمع کنین ماشین عوض کنید بهتره
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷
خودمم اینو بیشتر میخوام ولی واقعا خدا بهم توان بده الهی فقط کسایی که مثل شرایط من داشتن درکم میکنن چند سال اول خونه دارید به قیف گیری بگذره چقدر سخته جوونیم داره میره و هنوز ...واسم دعا کن .میدونم ارزششو داشت ولی من بااین حجم از صبوریم واقعا دلم بریز و بپاش میخواد دیگه