2777
2789

نوزادم ۴ماهشه ، خواهرش مدرسه میره یه دوره مریضی سختی گرفت و خداروشکر خوب شد و نوزادم هم ازش نگرفت کار بدی که کرد داروها و چرک خشک کن هارو تا آخر استفاده نکرد و نیمه کاره ول کرد، بعد از یک هفته سرفه های دخترم برگشت سرفه های شدید چرکی بچه رو خیلی بغل میکنه متاسفانه از چهارشنبه شب بچه شروع کرد به تک و توک سرفه کردن ،شنبه بردمشون دکتر متخصص اطفال گفت بیماری هردوشون یکیه(خودم تو خونه آزیترومایسین ۲۰۰پودری داشتم و از جمعه شب واسه نوزادم شروع کردم)،خلاصه دکتر گفت کار خوبی کردی آزیترو دادی تا ۵روز ادامه بده ، یه پودر هم داد سیستئین که خلط آوره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بشدت چرک داره اصلا جواب نداد

دارو ها دارو نیستن من ایرانی آزیترومایسین رو دادم خوب نشد یه دکتر دیگه خارجی شرکت فایزر رو نوشت به سختی پیدا کردم عالی بود دادن عفونتش خوب شد نوزاد منم سه ماهه هست پسرم ۱۰ سالشه هی از مدرسه مریضی میاره برای این کوچولو

به دکترش گفتم نیاز به بستری نیست؟ گفت زیر شش ماه با این سرفه ها قائدتا باید بستری بشه ولی تمام تلاشم اینه بچه بیمارستان بستری نشه تا عفونت های دیگه نگیره و اذیت نشه ، آزیترو امشب تموم شد دورش و من از فردا باید سفالکسیم رو شروع کنم خیلی میترسم تمام سینش پر از چرک و خلطه صدای گربه میده سینش🥺🥺🥺

دارو ها دارو نیستن من ایرانی آزیترومایسین رو دادم خوب نشد یه دکتر دیگه خارجی شرکت فایزر رو نوشت به س ...

دقیقا روزگار منم این شده دخترم مریض میشه اینو مریض میکنه توی این ۴ماه بخدا ۴بار آزیترو خورده الانم که از فردا باید سفالکسین بدم بخدا از صدای سینش وحشت میکنم انقدر میترسم

2790
2778
2791
2779
2792