2821
2789
عنوان

کمکم کنید😭😭

1503 بازدید | 59 پست

سلام وسطای هفته پنج ام از امروز صبح ترشح صورتی دارم که بعدش شد قهوه ای حالام داره خون میاد ن درحدی که پد بزارم ولی داره بیشتر میشه کمرم دوروزه درد شدید داره دیسکه حالام شکمم تیر خفیف میزنه توروخدا کمکم کنید من دکتر ندارم چکار کنم داروخونه چی بگیرم😭😭😭بچم بچم

برو بیمارستان زود

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خودم تنهام الان کسی پیشم نیس شوهرم ۱۱ نیم میاد خطرناکه🥺

باید شیاف بزاری انشاالله چیزی نیست اصلا تکون نخور تا شوهرت بیاد 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792