2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بالاتر از ۲۰سال سن داشته باشی برای همه نوع پوستی هستش  بهترین مارک کرمه. چند خریدی

اهان پوست من خشکه نمیتونمم پسش بدم فکرمیکردم برای خشکه

ولی من هجده سالمه ینی نمیشه زد،،،؟؟؟؟

قیمتش125تومن عزیزم

یه سربزن به تاپیکت ببین مردیم زنده ایم  اخه همینجور گذاشتی رفتی🤔🙄عجبا  معرفتم معرفتای ق ...

اجی ببخشیدنبودم😂مرسی که جواب سوالمودادی 💕💖💖💗💗💗💕💕💘💕❤❤💕💕❤💕❤💕❤💕❤💕❤💕💖💖❤💖❤💖❤💖❤💖💘💖❤💕💕❤💕❤💕💕❤💕❤💕❤💕❤💕❤💕❤💕❤💕💕❤💕❤💕❤💕💕❤💕❤💕❤💕💚💕❤💕❤💜❤💜❤💜❤💜💕❤💕❤💕❤

اهان پوست من خشکه نمیتونمم پسش بدم فکرمیکردم برای خشکه ولی من هجده سالمه ینی نمیشه زد،،،؟؟؟؟ قیمتش ...

اشکال نداره خشکه  بزن طوری نیست 

سنتم نزدیک ۲۰هستش مهم نیست زیاد حالا اگرمثلا پنج سال فرق داشت یه چیزی 

۲۲تومنم گرون گرفتی  که فدای سرررت هم جوان کننده هست و هم ضد جوش ولک

هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک وبد کنی
اشکال نداره خشکه  بزن طوری نیست  سنتم نزدیک ۲۰هستش مهم نیست زیاد حالا اگرمثلا پنج سال فرق ...

بعدیه سوال اجی من وقتی زدم همون ثانیه های اول یکم سوززدولی بعدش دیگه خوب بودبه نظرت مشکل ازچیه؟؟

نه قیمتش روجعبشم همینه😂☹️☹️همه چیزگرون شد

بعدیه سوال اجی من وقتی زدم همون ثانیه های اول یکم سوززدولی بعدش دیگه خوب بودبه نظرت مشکل ازچیه؟؟ نه ...

من اقا هستم خخ اشکال نداره ،😅

ببین جانم اول باید پوستتو تمیز کنی بعد یک دقیقه مالش بدی  

سوزشش به علت قدرتشه 

من اقا هستم خخ اشکال نداره ،😅 ببین جانم اول باید پوستتو تمیز کنی بعد یک دقیقه مالش بدی   سوز ...

آقایی؟؟آقاداخل نی نی سایت زنونه چی میخاد😂🤣😐اومدی حمام زنونه

بعدتواین همه اطلاعات پوستوازکجامیدونی شتتتتتتت مردابیشتراززنابه صورتشون میرسن ومیدونن انگار

آقایی؟؟آقاداخل نی نی سایت زنونه چی میخاد😂🤣😐اومدی حمام زنونه بعدتواین همه اطلاعات پوستوازکجامیدون ...

بده ؟؟ عوض تشکره که میگی چرا اینجا اومدی 🙄 عجبا

نه باوا😂منظورم این همه اطلاعاتوازکجامیدونی؟

من از بچگی دنبال برندهای معروف خارجی تو زمینه خمیر دندون و کرم و لوازم ارایشی بودم  خیلی علاقه داشتم  و این مارک و برند  هم از همون مارکهای دوران کودکیمه   الانم کلکسیون صابون را دارم