2777
2789
عنوان

مهمونی یلدا چی ببرم با خودم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 39 پست
الهی بازم خوبه این مدل مهمونی سمت خانواده ماسمت خانواده همسرم برعکس خیلی اهل بزن برقص و خنده و بازین ...

چه خوب😍 ادم حالش خوب میشه اینطور جمع ها

من طرف بابام‌اینا اونطورین

بگو‌بخند و رقص و شوخی و چالش‌و قل یان ک البته الان باردارم برم میمونم برا همین نمیرم🤣🤣

ولی طرف مادرشوهرم….بنظرخودشون‌صمیمی ان ولی بیشتر تیکه پرونی و… است با خودشم من دشمن متقابلیم‌نمیرم🤣🤣(منو هووی خودش میدونه🤪)

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
عزیزم ب سلامتی😍  باردارین با بدنیا اومدن؟ تیکرتون نوشتین تو‌دلمه برا همین پرسیدم  منم ب ...

مبارک باشه به سلامتی بغل بگیریش . وای دختر خیلی خوبه خدا خیلی دوست داره 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه باردار شدم . امضام مال قبله .  هنوز به خانواده ها نگفتیم چون هنو سونو نرفتم .گذاشتم قلبش ...

الهی عزیزم😍ان شاءالله بسلامتی این روزا رو طی میکنین بغلشون میکنین

اره بهترین کارو میکنین من همون ۵هفته گفتم‌پشیمون شدم

خوش بگذره

ان‌شاءالله شما هم‌مث من سال دیگه یلدا‌ رو کوچولوتون کنارتونه😍

برا من ان شاءالله اگه زایمان زودرس نیاد سراغم‌اخر‌دی‌میاد🥹

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
چه خوب😍 ادم حالش خوب میشه اینطور جمع ها من طرف بابام‌اینا اونطورین بگو‌بخند و رقص و شوخی و چالش‌و ...

بلاخره یکی تو خانواده شوهر این مسئولیت اذیت کردن عروس باید به عهده بگیره 

خانواده همسر منم هر چند وقت ی بار این مسئولیت بینشون عوض میشد . خداروشکر خواهرشوهرام ازدواج کردن الان سرگرم خانواده شوهر خودشونن 😄

بزن پف پفی  البته باید حتما همزن برقی داشته باشی  چیز زیادی نمیخواد شکر و اب جوش پودر ژل ...

ممنون عزیزم عالی بوپ

مبارک باشه به سلامتی بغل بگیریش . وای دختر خیلی خوبه خدا خیلی دوست داره 

اره عاشق‌دختر بودم از‌مجردی

خدا لطف کرد بهم😍

الهی عزیزم😍ان شاءالله بسلامتی این روزا رو طی میکنین بغلشون میکنین اره بهترین کارو میکنین من همون ۵ ...

مرسی عزیزم من تجربه زود گفتن داشتم زودم از دست دادم الان صبورتر شدم دیرتر میگم میدونم ک خیلی مشتاق شنیدن خبرش هستن .

مرسی از دعای خوبت 😘

ان شالله دخترت سر وقت دنیا میاد نگران نباش 

بلاخره یکی تو خانواده شوهر این مسئولیت اذیت کردن عروس باید به عهده بگیره  خانواده همسر منم هر ...

درسته🥴🤣

الحمدلله 🤪🤣برا من‌تک‌فرزنده

متاسفانه مشکلم‌حل شدنی نیس سرشون ب خودشون مشغول شه🥴

درسته🥴🤣 الحمدلله 🤪🤣برا من‌تک‌فرزنده متاسفانه مشکلم‌حل شدنی نیس سرشون ب خودشون مشغول شه🥴

ان شالله با تولد نی نی خوشگلت مهربونتر میشن 

ان شالله با تولد نی نی خوشگلت مهربونتر میشن 

قربونت عزیزم