2777
2789
عنوان

مهمونی یلدا چی ببرم با خودم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 39 پست
من میرم خونه مامانم، فسنجون درست میکنم میبرم واسه شام بعداز شام هم تخمه، پفیلا، میبرم

ممنون

مارو دعوت کردن میریم

اولین سال یلدا هم‌تو‌ خونه ی خودمه؛مامانم قراره ظهر یلداییامو بیاره بعد بریم

چون با مادرشوهرم اینا قطع رابطم،اونا هم دو تاشون تنها خواهند بود

الحمدلله دعوتمون کردن خلاص‌شدم فکرش اذیتم‌میکرد‌ک‌قرارع چه کنم

همسرم بیاد خونه ی مامانم اینا باز فکرش پیش خونوادش خواهد بود

(دوران عقد اونارم مامانم دعوت میکرد همیشه)

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا دعوت کردن قرار نیس چیزی ببریم منتهی نمیخوام دست خالی برم

میتونی شیرینی یا کیک یا مارشمالو درست کنی سومی رو پیشنهاد میکنم 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

کیک، شکلات، پشمک ...  کاش یکی منو دعوت میکرد مهمونی، دلم یه جمع شلوغ و دورهمی با دلخوش میخواد

عزیزم ان شاءالله تا اونموقع دعوت میشی😍

اخه جمع فامیلی طرف مامانمینا هم در عین صمیمیت یه نوع معذبی‌هم‌وجود داره

اینطور نیس مث بعضی خونواده ها فقط بگو بخند کنیم و شوخی های باحال و…

قراره بشینیم هرازکاهی بخندیم و از‌خاطره ها بگن بزرگترا و با کلاس هم باشیم🫠🥴🤣

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
فدات ایشاالله که خوش بگذره

ممنونم🌸 ان‌شاءالله یلدای خاطره انگیز‌ و‌خوبی برا هممون باشه😍

الان یادم افتاد سال بعد قراره دخترمم بغلم باشه یلدا رو 🥹🥹

میتونی شیرینی یا کیک یا مارشمالو درست کنی سومی رو پیشنهاد میکنم 

مارشمالو بلد نیستم دستور خوب داری براش؟

ممنونم🌸 ان‌شاءالله یلدای خاطره انگیز‌ و‌خوبی برا هممون باشه😍 الان یادم افتاد سال بعد قراره دخترمم ...

ای جانم منم 2 تا دختر ناز دارم که شب یلدا تولد دختر 3 سالمه ایشاالله نی نی شما هم صحیح و سالم بیاد بغلت

عزیزم ان شاءالله تا اونموقع دعوت میشی😍 اخه جمع فامیلی طرف مامانمینا هم در عین صمیمیت یه نوع م ...

الهی بازم خوبه این مدل مهمونی سمت خانواده ماسمت خانواده همسرم برعکس خیلی اهل بزن برقص و خنده و بازین .خیلی خوش میگذره .ی بار ک لباسای قجری پوشیده بودن 

اکثرا دوست ندارن این شبو برن خونه مادر شوهر من با سر میرم 😄

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
ما پارسال دوشب مهمونی شب  یلدا داشتیم  امسال بخاطر وروجکام خونه ایم .نمیتونیم جایی بریم&n ...

عزیزم ب سلامتی😍 

باردارین با بدنیا اومدن؟ تیکرتون نوشتین تو‌دلمه برا همین پرسیدم 

منم باردارم😍هفته ۳۳

ای جانم منم 2 تا دختر ناز دارم که شب یلدا تولد دختر 3 سالمه ایشاالله نی نی شما هم صحیح و سالم بیاد ب ...

خدا گل دختراتونو براتون نگه داره عاقبت بخیر باشن😍🌸

ممنون عزیزم ان شاءالله این چن هفتمم بخیر بگذره 🥴

عزیزم ب سلامتی😍  باردارین با بدنیا اومدن؟ تیکرتون نوشتین تو‌دلمه برا همین پرسیدم  منم ب ...

تازه باردار شدم . امضام مال قبله . 

هنوز به خانواده ها نگفتیم چون هنو سونو نرفتم .گذاشتم قلبش تشکیل بشه ان شالله بهشون خبر بدم 

شب یلدا برم برای اینکه تابلو نشه مجبورم کار کنم . ک نمیتونم 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
عزیزم ان شاءالله تا اونموقع دعوت میشی😍 اخه جمع فامیلی طرف مامانمینا هم در عین صمیمیت یه نوع م ...

انشالله جمع خانواده گیتون همیشه گرم و پایدار باشه🫶 قدر بزرگترا رو بدونید مام تا وقتی پدربزرگم زنده بود همه دور هم جمع میشدن اما از وقتی پدربزرگم فوت کرد دیگه اون جمع سابق نشدیم و هر کسی رفت برا خودش، انشالله زنده باشین و سلامت

مارشمالو بلد نیستم دستور خوب داری براش؟

بزن پف پفی 

البته باید حتما همزن برقی داشته باشی 

چیز زیادی نمیخواد شکر و اب جوش پودر ژله پودر نارگیل اما امتحانی یکبار برای خودتون درست کن من خودم گاهی اب جوشو کم ریختم دون دون شد زیادم ریختم پف نکرد اما ی نصفه لیوان بریز برای هر بسته 

دقیق یادم نیست از گوگل ببین اما فوق العاده خوشمزه میشه به نظرم اینکه خودت چیزی درست کنی ببری ارزشش بالاتره تا ی پاکت شیرینی ببری 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد