2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من امروز شله زرد خوردم اعصابم خورد شد:/

خودتو ببخش عزیزم و از فردا ادامه بده

برای شوک باید کالری تو کم و زیاد کنی ،چند روز محدوده مجاز وزنت مصرف کن فرداش بهم بکن ۵۰۰ تا ۸۰۰ کالری حتما کم میکنی 

به امید خدا من امروز 2 تا نون لواش خوردم اعصابم داغونه مثلا رژیمم

لواش که وزنی نداره۱۰گرمه

ما دوام آوردیم …با بی‌پولی … با بی‌عشقی…با چیزهایی که خواستیم و نداشتیم با کنایه‌های کسی که کافی نبودیم براشبا لحظه‌های دلتنگی…با خاطرات ما دوام آوردیمبا سخت‌گیری‌های خانواده با آزادی‌های دلهره‌آور و پنهانیبا شغلی که از سر نیاز بود نه علاقه !با سگ‌دو زدن‌های بی‌نتیجهبا ذوق‌های سرکوب شده…ما زندگی نمی‌کنیم…ما مدام در حال دوام آوردنیم!
خودتو ببخش عزیزم و از فردا ادامه بده برای شوک باید کالری تو کم و زیاد کنی ،چند روز محدوده مجاز وزنت ...

من بدنم خیلی بهم میاد شوهرمم خیلی دوست داره ولی خی شکم دراوردم دلیلشم نمیدونم لاغر بودم قبلا یمدت پریود نشدم سریع وزن اضاف کردم! 

منم پریروز برا بچه ها درست کردم خوردم یه زمانی 45 کیلو بودم خودمو میکشتم چاق نمیشدم الان شدم 85 کیلو ...

دقیقا منم ی زمان۴۳بودم ب هر دری میزدم چاق شم😐الان شدم ۶۰هرکار میکنم لاغر شم:/

باید کفه دست بخوره ایشون دوتا کامل خورده:/

منم رژیمم صبحا ۲تا میخورم 😂😂

ما دوام آوردیم …با بی‌پولی … با بی‌عشقی…با چیزهایی که خواستیم و نداشتیم با کنایه‌های کسی که کافی نبودیم براشبا لحظه‌های دلتنگی…با خاطرات ما دوام آوردیمبا سخت‌گیری‌های خانواده با آزادی‌های دلهره‌آور و پنهانیبا شغلی که از سر نیاز بود نه علاقه !با سگ‌دو زدن‌های بی‌نتیجهبا ذوق‌های سرکوب شده…ما زندگی نمی‌کنیم…ما مدام در حال دوام آوردنیم!