2777
2789
عنوان

باردارم یعنی؟

219 بازدید | 26 پست

سلام دوستان من کیست ریز داشتم و هورمون پرولاکتینمم بالا بود ۲سال باردار نمی‌شدم پیش یه دکتر رفتم انقد بهم قرص داد ینی روزی۵تاقرص می‌انداختم ولی هیچی دکترمو عوض کردم کلا دوتا امپول داد یه قرص و یه پودر هنوز یک ماه نشده استفاده کردم منتظر پریودی بدم و زیر دلمم خیلی کم درد میکنه ولی نشدم امروز بیبی چک زدم دوتا خط اومد ولی یکش یکمی نسبت به اولی کمرنگ بود ینی حاملم؟

بعد چند دقیقه خط دوم افتاد

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

آره مبارکه

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارکه ان شاالله بارداری راحتی داشته باشی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

خیلی سریع ۱دقیقه هم نشد

پیش کدوم دکتر رفتی ... کجاین

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
🙈خجالت میکشم به خانوادم خبر بدم می‌فهمن چیکار کردیم🤭

وااای چه کاری کردین

واقعا که😂