2777
2789
عنوان

من دانش آموز ضعیفی هستم

276 بازدید | 21 پست

هرکاری میکنم قوی شم نمیشم فکر کنم به هوش ربط داره یعنی من کندذهنم؟ 

پس چرا قبل از ازدواج نبودم ومعدل خالص مدرسه بودم؟ یعنی درسای راهنمایی آنقدر آسون بودن و دبیرستان سخت یا مشکل از فهم منه نمیفهمم

چرا زندگیم متحول شد داشتم راحت زندگیمو میکردم تا مجبور شدم تن به این ازدواج منحوس بدم 

چرا روان اسیب دیده ام خوب نمیشه تا کی این وضعیتم ادامه داره 

فردا سخت ترین امتحان رو داریم من موندم واین ذهن آشفته ام...جدیدا خیلی به خودکشی فکر میکنم از اینور فشارزندگیم از اینور فشار درسیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر ازدواجت ابجی منم همینجوری شد 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

ببین عزیزدلم میدونم چی میگی خب؟ساهت تنظیم کن هر ۴۰دقیقه درس ک میخونی یک ربع استراحت کن اون وسطا واسه خودت چای بریز میوه بخور خوراکی بخر بخور

برو بالاپشت بوم یا حیاط 

سعی کن هرطور ک راحتی حفظ کنی یکی بلند بلند میخونه تو جای ساکت!یکی مینویسه یکی روخوانی و تندخوانی میکنه 

ببین تو با کدوم اوکی تری

سعی کن ب بارم نگاه کنی ببینی کدوم درسا بارم بندی بیشتری دارن اول اونارو بهونی

هر آنچه که ذهن بتواند به آن فکر کند!قابل دست یافتن است🤍🌻
بخاطر ازدواجت ابجی منم همینجوری شد 

چیکار کنم خوب شم 

روانم یکساله بیماره

خیلی دارم عذاب میکشم تنها امیدم درس بود دو سال از درسام عقب افتادم اون خر دوسال توی گوشم میخوند نمیزارم دانشگاه بری نمیزارم درس بخونی نمیزارم فلان کار بکنی آنقدر تحقیرم کرد توهین بهم کرد...خودش وخانوادش بهم سرکوفت میزد

یه مثال از تلاشات بزن که بگم بهت کجا مشکله

از مدرسه برمیگردم حداقلش یکساعت ونیم استراحت میکنم دیگه میخونم تا ۱۲شب و باز تموم نمیکنم برنامه رو از اینور هم ساعت ۴صبح تایم میکنم باز بلند میشم میخونم

چیکار کنم خوب شم  روانم یکساله بیماره خیلی دارم عذاب میکشم تنها امیدم درس بود دو سال از درسام ...

کلاس چندمی ؟ 

باید عوامل منفی رو حذف کنی یا نادیده بگیری 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
از مدرسه برمیگردم حداقلش یکساعت ونیم استراحت میکنم دیگه میخونم تا ۱۲شب و باز تموم نمیکنم برنامه رو ا ...

چه رشته ای و کلاس چندمی

پس حتما کیفیت مطالعه نداری چون با این همه ساعت محاله کسی پیشرفت نکنه