2777
2789
عنوان

خواهشا صادقانه جواب بدین مهمههه

148 بازدید | 10 پست

اگر یه پسری که همکارتون باشه بیاد پیشنهاد آشنایی و ازدواج بده و اوایل آشنایی متوجه بشین قبل از شما از یه دختر دیگه که شما میشناسیدش بحث ازدواج داشتن تو ملاقاتی ک داشتن ولی به نتیجه نرسیدن

چه حسی بهتون دست میده

میخوام ببینم واکنشم اشتباه بوده یانه

اینم بگم که دختره فهمیده به من پیشنهاد داده و کلا دیلیت اکانت کرد رفت خیلی جا خورده انگار

گروه همکاران عضویم هر سه تامون 

فکر میکنم از روی علاقه نیست و فقط میخاد زن بگیره

یا اینکه کلا به بهانه‌ی ازدواج دخترا رو گول میزنه

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی خب 

حتما باهم کنار نیومدن، بیشتر آشنا شو ببینم چطوری

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟

چیز مهمی نیست، دختر صدها خواستگار داره تا یکیش بشه، پسرم صدجا خاستگاری میره تا یکیش بشه مشکلی نداره

باید ببینید اخلاقاتون بهم میخوره یا نه، و اینکه هنوز تو فکر اون دختره نباشه

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

خب همه ادما حق انتخاب دارن اگر با یکی به جایی نرسن و تفاهم نداشته باشن صدرصد گزینه های دیگه رو میتونن داشته باشن. حالا اون اقا قصدش خیر و آشنایی خب این اصلا بد نیست. اون خانومم رفته قرار نیست به پای ینفر بشینه تا شاااید جواب مثبت بده

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

راستش من خییییلی جا خوردم و بهم بر خورد و غیر مستقیم خرابش کردم 

آخه میدونست با اون دختره رابطه نزدیک داریم و با فاصله کمی هم اومد به من ابراز علاقه کرد

در نهایت هم ردش کردم

معلمم

دقیقا مطمئن بودم معلمی

ببین توی معلما این‌چیزا زیاده

نمی دونم چرا اما طبق تجربه خودم از دوران دانشجویی میگم که آقایون مجرد معلم فقط میخوان با یه معلم ازدواج کنن و فرقی هم نداره که قبلش با کسی دیگه حرف ازدواج رو زده باشن یا نه

درواقع دلبستگی هدف اولیه شون نیست

تا جایی که خودم دیدم گفتم مطمئنا موارد استثنا هم هست

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی