2777
2789
عنوان

اگه برم بی درکم؟؟؟🥲🥲

211 بازدید | 4 پست

امروز رفتم دندون پزشکی یکی از دندونامو درست کنم دندون پزشکه رفیق نامزدمه دندونمو عصب کشی کردو تموم که شد اومد گفت خانوم فلانی میشه بخندین ببینم منم یه لبخند چوس کلاسی زدم با اون دهن بیحسم اونم میگفت نه بیشتر بخندید تو دلم میگفتم نکنه پسره روم کراش زده داستان عشقو عاشقیه اماده حمله بودم😂🤣ازش که پرسیدم گفت امیر گفته میخاید کامپوزیت کنید میخاستم ببینم چن واحد کامپوزیت نیازه🥲چن وقت پیش به نامزدم گفته بودم دوسدارم کامپوزیت کنم دندونم ردیف نیس اونم به رفیقش گفته بوده من قیمتو ازش پرسیدم ولی نمیگفت میگفت شما چیکار دارین با خود امیر حساب کردم دو سه روز دیگه بیاید کامپوزیت کنم منم گفتم نه میخام بدونم شاید دوستمم اومد گفت واسه 8واحد دندون شما حدودا 30 تومن میشه شاید برای دوستتون فرق کنه نامزدمم وضع مالیش خوبه ولی این ماه از نظر مالی تو استرسه چک داره  بنظرتون برم یا صب کنم بعدا برم اگه نرم چی بگم به نامزدم؟؟؟ نمیخام بگم بخاطر اینکه چک داری نمیرم چون قبول نمیکنه اینم بگم که نامزدم خدایی چیزی برام کم نمیذاره با همه اینا اگه برم بی درکی کردم؟؟؟ نامزد رسمیم نیستیم

تاپیک تکراریس

بی درک نیستی اون چون دوستش دندون پزشکه احتمالا بعدا ازش پدل بگیره ولی با نامزدت تعارف بازی کن ولی اون خواسته بری و برو ایراد نداره نری ناراحت میشه ایشالا برا هم بمونید

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی درک نیستی اون چون دوستش دندون پزشکه احتمالا بعدا ازش پدل بگیره ولی با نامزدت تعارف بازی کن ولی او ...

اخه نمیخام تو این شرایطش منم بهش فشار بیارم🥲🥲میگم گنا داره بذار چکاشو پاس کنه ذهنش اروم شه

اخه نمیخام تو این شرایطش منم بهش فشار بیارم🥲🥲میگم گنا داره بذار چکاشو پاس کنه ذهنش اروم شه

خب مگه مولشو داده با خود نامزدت حرف بزن بگو فعلا عجله ای نیست بعد از چک پاس شدنت میرم و الان یکم زوده میخوام برا عید برم یا اینا 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹