2777
2789
عنوان

چطور این جریان و متوجه بشم؟؟؟

155 بازدید | 7 پست

شوهرم قبلا چندبار خطا کرده بود وبخشیدمش وتامرز طلاق رفتیم خلاصه ادم شد ورفتیم مشاور و...

ادم خوبیه حواسش به ماست دوستم داره منم همیشه زیرنظر دارمش اما چیزی دیگه ندیدم 

حتی پرینت گرفتم ک چندتا شماره به اسمش داره فقط همین شمارهایی ک داریم درومد 

اما شک مثل چی مدتیه افتاده ب جونم همش میگم نکنه از دوستاش یاکسی سیم کارت گرفته و ی گوشی دیگه داره😭

نمیدونم چرا یهو این فکر ب سرم زد 

هرچی چک میکنم اصلا موردی نمیبینم وخودشم خیلی خوب شده اما همش میگم نکنه گوشی دوم داره 

و با اسم دوستاش یاکسی سیم کارت گرفته 

چون چک کردم فقط همین سیم کارتایی ک دارمو داره و سیم جدیدی نبوده چطور متوجه شم داره خیانت میکنه یا واقعا پاک شده؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اين شك شمارو از پا درمياره

با حقيقت تلخ ميشه رو به رو شد ولي با شك خوب زندگي نميشه كرد

بقيه زوايه هاي زندگيتون ببينيد كه درسته؟؟رفتارش صادقانه هست ؟؟

اگه بود گذر كنيد و با شك خودتون نابود نكنيد ولي اگه علامتهايي ميبينيد بيشتر پيگيري كنيد

اين شك شمارو از پا درمياره با حقيقت تلخ ميشه رو به رو شد ولي با شك خوب زندگي نميشه كرد بقيه زوايه ...

هیچ علامتی نمیبینم و تقریبا صادقه هرجا بره اطلاع میده ولی همش ته دلم این فکر افتاده

هیچ علامتی نمیبینم و تقریبا صادقه هرجا بره اطلاع میده ولی همش ته دلم این فکر افتاده

اين ديگه وسواس فكري شماست 

اگه ميبيني رفت و امد مشكوك نداره تلفنهاي عجيب نداره روابط و حالاتش متعادله همه چي رو بازي ميكنه جاي شك نيست

به خاطر ايشون نه به خاطر خودت رها كن مطمئن باش اگر خدايي نكرده خطايي كنه متوجه ميشي

عمر خيلي كوتاهه يقين بد هزار بار بهتر از شك خوبه 

خودتو پير نكن گذر كن وقتي خطاشو بخشيدي