2777
2789
عنوان

زن چاق

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک خانم تپل هم زیبایی داره و هم جذابیت...ولی برای سلامت خودش به خصوص در آینده، باید به فکر باشه و سعی کنه کم کم و با یک سبک زندگی سالم، وزنش را پایین بیاره...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
مهم زیبایی قلبته وگرنه همه میتونن ظاهرشونو زیبا کنن غصه نخور 

خوب من چه طور سوهرمو فرو کنم توقلبمو نگاه کنه آخه ها چه طور بابا من چاق هستم عرضه لاغرشدنم ندارم 😆

ای وا خاک عالم نه مگه ایرانی چاق نداریم 

از زبان کتابیت گفتم🙏🏻😂

نه اتفاقا مردا هگاکثرا چاق دوست دارن 

من یه مدت خیلی تپل بودم 77 کیلو بودم الان شدم 63 ولی نامزدم میگه ازت میخوام چاق شی میشه به من میگه بشو 100 کیلو 

خوب من چه طور سوهرمو فرو کنم توقلبمو نگاه کنه آخه ها چه طور بابا من چاق هستم عرضه لاغرشدنم ندارم 😆

خاله کوچیکم تپلوعه شوهرشم لاغر دوتا بچه کوچیکم دارن   یعنی اینقدررر به زنش احترام میذاره که نگو همه چی به ظاهر نیست اگه میتونی واسه سلامتیت وزن کم کن

خدایا شکرت✨🤍
از زبان کتابیت گفتم🙏🏻😂 نه اتفاقا مردا هگاکثرا چاق دوست دارن  من یه مدت خیلی تپل بودم 77 کی ...

سیمام اتصالی کرده بابا اونجور واسه شوخی حرف میزنم دلش شاد شه