2777
2789
عنوان

اگه برم بی درکم؟؟؟🥲🥲

1043 بازدید | 53 پست

امروز رفتم دندون پزشکی یکی از دندونامو درست کنم دندون پزشکه رفیق نامزدمه دندونمو عصب کشی کردو تموم که شد اومد گفت خانوم فلانی میشه بخندین ببینم منم یه لبخند چوس کلاسی زدم با اون دهن بیحسم اونم میگفت نه بیشتر بخندید تو دلم میگفتم نکنه پسره روم کراش زده داستان عشقو عاشقیه اماده حمله بودم😂🤣ازش که پرسیدم گفت امیر گفته میخاید کامپوزیت کنید میخاستم ببینم چن واحد کامپوزیت نیازه🥲چن وقت پیش به نامزدم گفته بودم دوسدارم کامپوزیت کنم دندونم ردیف نیس اونم به رفیقش گفته بوده من قیمتو ازش پرسیدم ولی نمیگفت میگفت شما چیکار دارین با خود امیر حساب کردم دو سه روز دیگه بیاید کامپوزیت کنم منم گفتم نه میخام بدونم شاید دوستمم اومد گفت واسه 8واحد دندون شما حدودا 30 تومن میشه شاید برای دوستتون فرق کنه نامزدمم وضع مالیش خوبه ولی این ماه از نظر مالی تو استرسه چک داره  بنظرتون برم یا صب کنم بعدا برم اگه نرم چی بگم به نامزدم؟؟؟ نمیخام بگم بخاطر اینکه چک داری نمیرم چون قبول نمیکنه اینم بگم که نامزدم خدایی چیزی برام کم نمیذاره با همه اینا اگه برم بی درکی کردم؟؟؟ نامزد رسمیم نیستیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو دیگه خواسته خوشحالت کنه وگرنه مجبور که نبود برو انجام بده عزیزم آفرین بهش🥰

نه مجبور که نبود منم یبار بیشتر بهش نگفته بودم یعنی هی تاکید نکردم ولی همچین واجبم نیس برام واسه همین نمیدونم برم یا نه صبر کنم

باورم نمیشه😂😂😂چطور روش شده من نامزدم طفلک اصلا اهل خسیس بازی نیس بیشتر از ایناشم خرج کرده ولی نمی ...

اسی  جون الان خداروشگر باهم خوبین ؟؟؟؟با نامزدت  ؟

خیلی خوشحالم 

عکستم ندیدم 🥴😥