2777
2789
عنوان

دلم میخواست همینجای زندگی میمردم

102 بازدید | 11 پست

شوهرم اعتیاد به شیشه داره یکبار کمپ بردیم باز اومد کشید و وضعیت خیلی بدی داشت و توهمات خیلی بدی میزد فکرمیکرد من با همسایمون رابطه داریم و خیلی تهمتای بدی بمن میزد، زنگ زدم بابام اومد دنبالم اومدیم خونشون با بچم که ۱۰سالشه ولی بیمازه و هنوز مستقل نیست و مدرسهدهم نمیره، همسرمم بردن بستری کردن

دلتنگ همسرمم، دلتنگ زندگی بربادرفته،دلتنگ اون علاقه زیادمون به هم، و اینکه چطور زندگی قشنگ ما عشق قشنگ ما به اینجا رسید ، بچه قربانی شده

حس سرگردونی دارم، خانوادش میگن تو نباید میرفتب باید کمکش میکردی خانوادم میگن اون دیگه نمیتونه ترک کنه

حالم خیلی بده خیلی خیلی دلم میخاست همینجا دنیا وایمیستاد و من پیاده میشدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم عزیزم حق داری دلت شکسته باشه🥲ان شالله بهتر بشی. ولی خیلی خانواده طرف بی درکه که توروم گناهکا ...

شوهرم تمام طلاهایی که خودم پولامو جمع کرده بودم خریده بودمم گرفت، بمن گف تو واسه این زندگی هیچکاری نکردی فقط من کار کردم، من یه بچه بیماردارم زحمتش اتدازه ۱۰تا بچست ولی هنیشه با عشق بهش رسیدگی کردم، همیشه با عشق کارای خونمو انجام دادم خودش هم همیشه تشکر میکرد 

اما اخر گف تو هیچکاری نکردی

شوهرم تمام طلاهایی که خودم پولامو جمع کرده بودم خریده بودمم گرفت، بمن گف تو واسه این زندگی هیچکاری ن ...

واقعا نون و نمک یسری ها حالیشون نیس

حیف اون زحمتی که براش کشیدی

خدا بچه تم حفظ کنه😘😘😘 مشکلش چیه 

راهی برای درمان نیس ؟

درمان قطعی نه، ولی کلاسای کاردرمانی و گفتار میبردمش مرتب، که الان دیگه اومدیم شهر پدرم اینا نمیره فعلا 

بچم داشت خوب میشد تازه دکتر برده بودم بهش دارو داده بود هنوزم شروع نکردم بهش بدم

درمان قطعی نه، ولی کلاسای کاردرمانی و گفتار میبردمش مرتب، که الان دیگه اومدیم شهر پدرم اینا نمیره فع ...

امیدوارم حالش خوب بشه♥️♥️اگه خواستید تو تاپیک های دعا تگتون کنم و بقیه هم به یادتون باشن

2790
2778
2791
2779
2792