2777
2789
عنوان

بی حس شدن یعنی چی

187 بازدید | 11 پست

حس میکنم نسبت به همه چی بی حس شدم دیگه برام چیزی مهم نیست البته بعد از کلی چالش های سخت تو زندگیم ایطوری شدم میتونه عوارض قرص ضد افسردگی باشه؟دیگه ذوق هیچی ندارم اصلا مهم نیست امروز فردا چی میشه هیچ کاری هیچ هدفی قبل قرصا خیلی عصبی بودم الان خشمم از بین رفت ولی دیگه بی حسم نسبت به همه چی هیچ احساسی ندارم

لطفا سر به سرم نذارید من لوسم😢😔🥺

منم همینم دیگ ن خوشحال میشم ن ناراحت خنثی ام

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من به مسائل پوچ و بى اهميت بى حس شدم 

يكى هم اصلا دوست ندارم لباس بخرم ،هيچ لباسى نظرمو جلب نمى كنه ،،،اصلا دوست ندارم چيزى بخرم 

حتى براى خونه

دو سه ساليه اينجورى شدم

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
آره دقیقا همین حسه

میدونی چون این چیزایی رومیخاستم همون موقعی ک ذوقش داشتم اتفاق نیفتاد هرچیومیخاستم تلاش کردم بهش نرسیدم 

دیگ شدحالم این

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
میدونی چون این چیزایی رومیخاستم همون موقعی ک ذوقش داشتم اتفاق نیفتاد هرچیومیخاستم تلاش کردم بهش نرسی ...

درست میگی منم همیطور خیلی بلا و بدبختی سر من اومد همسن هم هستیم تا یه روز گفتم بیخیال همه چی که دیگه بی حس شدم اینطوری 

لطفا سر به سرم نذارید من لوسم😢😔🥺
این باز خوبه بنظرم

آره خودمم راضى ام

ولى خب تعجبم مى كنم،ميگه چرا از هيچى خوشم نميا ،چرا هيچى نظرمو جلب نمى كنه؟

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

شما چه قرص هایی میخوری؟

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم